Xamarin C# Developer – Coolblue – Schiedam

JobID = 30e0.07

Als Xamarin C# Developer zorg je ervoor dat onze cross-platform mobiele apps onze medewerkers de best mogelijke manier geven om Coolblue te beheren.Hoe word ik een Xamarin C# Developer bij Coolblue?Je specialiteit is ofwel C# OF mobiele app code, en je geniet van het werken met Xamarin. Je vindt het leuk om samen met je collega’s te programmeren, om zo een hogere kwaliteit in de codebase te garanderen. Daarnaast denk je na over technische beslissingen zoals architectuur, tools en processen. Ook houd je de performance van je app in de gaten en analyseer je samen met je team hoe je deze kunt verbeteren. Het volgen van Scrum is iets wat je automatisch doet. Kortom, je haalt veel energie uit het bouwen van apps met veel impact. Wil je Xamarin C# Developer worden bij Coolblue? Julia legt uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doen• Het voeren van technische discussies over de architectuur van de app, om een app met de hoogst mogelijke kwaliteit te krijgen.• Het verzorgen van de gebruikerservaring door contact te hebben met stakeholders.• Werken in een divers team met veel verschillende nationaliteiten.• Werken aan complexe technische oplossingen.• Deelnemen aan diverse trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen en elke dag een beetje beter te worden.Hier herken jij jezelf in• Je hebt een technische Bachelor of Master in bijvoorbeeld Informatica.• Je hebt minstens 3 jaar ervaring als C# developer of als mobiele app developer.• Je hebt minstens 1 jaar ervaring met het bouwen van apps met behulp van het Xamarin framework.• Je bent in staat om problemen op te lossen en bent in staat om de juiste principes zoals SOLID en TDD te gebruiken.• Je vindt de kwaliteit en leesbaarheid van de code belangrijk.• Je hebt ervaring met het werken binnen een Scrum-omgeving en volgt Agile-praktijken.• Je kijkt uit naar het automatiseren en implementeren van taken in een CI/CD-systeem.• Je spreekt vloeiend Engels.Dit zoek jij verder in een baan• Geld.• Met meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden.• Korting op alle spullen die we verkopen.• Ongekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.• 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt.• Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.• Een kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopen.• Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux.• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

Lees meer…