Verpleegkundige – Argos Zorggroep – Schiedam

JobID = 1a0.07

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige meteen echt zorghart? En wil je werken in een innovatievezorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eersteplaats staat? Dan hebben wij de perfecte baan voorjou!

 

Als verpleegkundigebij Argos Zorggroep in de regio Schiedam ben jij er tijdensjouw dienst verantwoordelijk voor dat er wordt voldaan aan dezorgvraag van de jou toevertrouwdecliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuelewensen enlevensverhaal. Jij hebt eenbelangrijke rol in het team: je bentaanspreekpunt voor de dienstdoende arts of verpleegkundigspecialist, voor naasten en bij overstijgende zaken voor hetmanagement. Jouw teamleden weten dat ze bij jou terecht kunnen metvragen en jij zorgt ervoor dat dekwaliteit van zorg hoog blijft.Natuurlijk voer je verpleegkundige handelingen uit en leg jeafspraken en rapportages vast in het zorgdossier. Er wordt veel vanje gevraagd, maar er is ook oog voor jou als individu. Bij ArgosZorggroep is er volop aandacht voor opleiding,ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, afgestemd opjouw wensen!

 

Word jijhier enthousiast van? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aande slag als verpleegkundige in éénvanonze huizen.

Wat bieden wijjou?

–         Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitzzodat jij je continu kunt blijvenontwikkelen. Klik snel op de link omte zien welke trainingen jij kuntvolgen;

–         Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigendoorgroeimogelijkheden.Klik op de link om te zien hoe jij jezelf kan blijvenontwikkelen;

–         Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team vanprofessionals. Samen werken jullie aan de klantbelofte “Mettoewijding en plezier, op een liefdevolle wijze”. In het team is desfeer ongedwongen, er wordt hardgewerkt, maar ook veelgelachen!

–         Een marktconform salaris, Max. €2870,58 per maand op basis van een36-urigewerkweek;

–         Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit eenvolledige 13emaand, vakantietoeslag (8%), een goedepensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn ennatuurlijk diverse collectievezorgverzekeringen;

–         Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minderbetaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitnessof eenfiets.

 

Waaromis dit de baan voorjou?

–         Je bent in bezit van een mbo-diploma Verpleegkundigeniveau 4 en bent BIGgeregistreerd;

–         Je hebt een zorghart en werkt graagmee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelalkwetsbareouderen;

–         Bij Argos Zorggroep doe je als verpleegkundigedatgene waarvoor je bent opgeleid. Met de inzet vanzorgondersteuners zorgen wij ervoor dat jij jouw tijd en aandachtaan de bewoners en cliënten kuntbesteden.

–         Je bent flexibel en bent bereid af entoe in de weekenden en avondenwerken;

–         Je kunt goedcommuniceren.

 

Waarkom je te werken?

Argos Zorggroepis een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaataan de slag in een prettige werkomgeving in een van onze mooigelegen en goed bereikbare huizen: DrieMaasStede.Klik op de link om te zien hoe jouw nieuwe werkplek er precies uitziet!

 

Is deze vacatureniet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld in Delft,Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer dan alsnog, dangaan wij op zoek naar een match dichterbijhuis.

 

Wanneer je indienst komt bij Argos Zorggroep, vragen wij een Verklaring OmtrentGedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole viahet Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van desollicitatieprocedure.

 

Aande slag!

Is dit de baan voor jou?Wacht dan niet langer en solliciteer!

Wil je tochnog iets meer weten? Neem dan contact op met Marlies Antes,Manager Wonen en Zorg, telefoon06-10894445.

 

 

Lees meer…