Loodsmedewerker UPS regio Rotterdam

Jouw baanIn jouw vrije tijd ben jij vaak in de sportschool te vinden. Krachttraining en met gewichten in de weer zijn vind jij heerlijk. Als je aan de slag gaat als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 17.30 en 20.30 uur en verricht je fysiek zwaarder werk. De ideale pre-workout dus! Ben jij een avondmens en vind jij het niet erg om ’s avonds aan de slag te gaan? Lees snel verder, want Manpower biedt jou een functie aan waarbij je kans maakt op een vast contract! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een logistiek medewerker voor UPS in Schiedam.Let op! In verband met de werklocatie is het niet mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen, dus is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt!In deze rol zorg jij er (mede) voor dat bestellingen op tijd geleverd kunnen worden bij de juiste adressen. Op die manier maak je veel mensen blij met een op tijd aangekomen pakketje. Voordat je begint met je nieuwe baan, krijg je een training zodat je op de hoogte bent van alle ins en outs van de baan. Eenmaal begonnen, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Van de lopende band afhalen van pakketten aan de hand van postcodes en straatnamen Inladen van de bestelbus aan de hand van codes die aan de pakketten gekoppeld zijn Uitladen van vracht uit een vrachtwagenDit krijg jeBrutosalaris van? 11,58 per uurParttime functie van 15 tot 30 uur per weekUitzendcontract via ManpowerEen afwisselende baan in de vakantieperiodePensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte wekenGratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van ManpowerJouw werkplekHet distributiecentrum van UPS in Schiedam is jouw nieuwe werkplek. Hier komen diverse pakketten vanuit servicepoints in de regio terecht. Nadat deze zijn aangekomen worden ze door jouw en je collega?s verder afgehandeld. Zo komen de pakketjes op de juiste plek terecht voordat ze hun eindbestemming bereiken. Op de werkvloer heerst een informele en collegiale sfeer.WerktijdenIn deze functie werk je tussen 17.30 en 20.30 uur.Jouw profielAantoonbare ervaring met fysiek werk en minstens een jaar werkervaring, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, productiemedewerker, orderpicker of vergelijkbaar Bereidheid om van maandag tot en met vrijdag tussen 17.30 uur tot 20.30 uur te werkenEigen vervoer (auto, fiets, brommer) om bij het distributiecentrum te komenWoon je tot slot in de buurt van Schiedam, bijvoorbeeld in Rotterdam, Vlaardingen of omgeving? Dan zou dat zeker niet verkeerd uitkomen! Natuurlijk is dit geen vereiste, maar het zou je in ieder geval weer wat reistijd schelen.Ben je enthousiast en wil je snel beginnen als logistiek medewerker? Reageer dan nu en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op! Zo solliciteer jeOnline solliciteren via de buttonMaken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatieManpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij ManpowerMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Lees hier meer…