Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) – Argos Zorggroep – Schiedam

JobID = 12l0.07

Ben jij gediplomeerd Verzorgende IG meteen echt zorghart? En wil je werken in een innovatievezorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eersteplaats staat? Dan hebben wij de perfecte baan voorjou!

Als Verzorgende IGbij Argos Zorggroep in de regio Schiedam doe jijiedere dag je best om samen met jouw team en andere disciplines zogoed mogelijk tegemoet te komen aan de zorgvraag van jouw cliënten.Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Zosignaleer je belangrijke zaken: van verandering in gedrag tot eenwijziging in behandeling of medicatie, jij bent op de hoogte. Doorgoed te rapporteren en een juiste overdracht zorg je dat jouwcollega’s naadloos de zorg over kunnen nemen wanneer jij er nietbent. Natuurlijk verlies je de naasten van de bewoners niet uit hetoog en heb je ook aandacht voor wat zij nodighebben.

Herken jij je hierin? Solliciteer danvandaag en ga binnenkort aan de slag als VerzorgendeIG in één van onze huizen in regioSchiedam.

Wat bieden wijjou?

Waarom is dit de baan voorjou?

Waar komje te werken?
Argos Zorggroep is een VVTinstelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slagin een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbarehuizen: DrieMaasStede (Schiedam) in regioSchiedam.
Klik op de link om te zien hoejouw nieuwe werkplek er precies uit ziet!

Is dezevacature niet dichtbij je woonplaats en woon jij bijvoorbeeld inDelft, Spijkenisse, Barendrecht of Naaldwijk? Solliciteer danalsnog, dan gaan wij op zoek naar een match dichterbijhuis.

Wanneer je in dienst komt bij ArgosZorggroep vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor jeaan. Daarnaast is een integriteitscontrole via hetWaarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van desollicitatieprocedure.

Aan de slag!
Is dit de baan voor jou? Wacht dan nietlanger en solliciteer! Wil je toch nog iets meer weten? Neem dancontact op met Marlies Antes, Manager Wonen en Zorg, viatelnr: 010 – 427 81 99.

Lees meer…