Administrateur – S.S.G. Shipping Services B.V. – Schiedam

JobID = 24×0.07

SHIPPING SERVICES is een internationaal opererendtechnisch-commercieel bedrijf actief in de Scheepvaart en Offshoremarkten. Onze producten bestaan uit complete machines enonderdelen. Tevens verzorgen wij de logistieke afhandeling voorleveringen wereldwijd. Ben je een starter op de arbeidsmarkt? Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste: JUNIORADMINISTRATIEF MEDEWERKER BINNENDIENST In deze baan verricht je devolgende werkzaamheden: uitwerken aanvragen van klanten aanvragenoffertes bij leveranciers facturatie aan klanten archiveren vanprojecten Wij vragen: accuraat en nauwkeurig kunnen werken goedebeheersing Nederlandse taal in woord en geschrift en redelijkebeheersing Engelse taal in woord en geschrift collegiaal,doorzettingsvermogen en proactieve houding bekend met office(Outlook, Access, Word, Excel) MBO werk en denk niveau Wij bieden:een persoonlijke en prettige werksfeer in een jong en dynamischteam ervaring opdoen in een internationaal, wereldwijd netwerkruimte om je te ontwikkelen en door te groeien marktconform salarisSecundaire arbeidsvoorwaarden: pensioen premie 50% vergoed doorwerkgever reiskosten vergoeding vakantiegeld Indien jegeïnteresseerd bent in onze vacature vragen wij je vriendelijk eenemail te sturen met je cv en motivatie naar Acquisitie wordt nietop prijs gesteld.

Lees meer…