Ontwerper machines / gereedschappen – Connetix Nederland – Schiedam

JobID = 42i0.07

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie alsMechanical Engineer en heb jij een Werktuigbouwkundige achtergrond?Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou! OrganisatieOnze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf binnen demachinebouw. Ze ontwerpen en maken klantspecifieke productielijnenvoor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Doordat ermet klantspecifieke productielijnen wordt gewerkt is ieder projectmaatwerk en staat het garant voor een nieuwe uitdaging. Deorganisatie zit in de lift en om deze reden zijn ze op zoek naarversterking voor de Engineering. Werk omgeving Voor de afdelingMechanical Engineering zoeken zij een Mechanical Engineer.Belangrijk vinden zij dat technische kennis en systeemkennisup-to-date is en daar investeren zij dan ook graag in. Dit hechtebedrijf heeft een open, informele en gezellige cultuur waarbinnenje kunt doorgroeien en je je verder kunt ontwikkelen. Ben je eenleergierig en enthousiast persoon, dan ga jij hier zeker je wegvinden! Functiebeschrijving In de functie van Mechanical Engineerben je werkzaam in een multidisciplinair team waarin jij demechanische werkzaamheden op je neemt. In deze functie verricht jede volgende werkzaamheden: ontwerpen en uitwerken van machines en/of onderdelen; berekenen van machines en/ of onderdelen;documentatie bijhouden; bijwonen teammeetings; werken middelsklantspecificaties; aanpassen/verbeteren van bestaande systemen.Kortom, een functie met veel afwisseling en uitdaging! Het istevens ook een functie waarbij er voldoende doorgroei mogelijkhedenzijn, bijvoorbeeld in de richting van Project Engineer, SalesEngineer of Sr. Engineer. Functie-eisen Na het behalen van je HBOdiploma ben je waarschijnlijk druk op zoek naar een mooie uitdagingdie goed op je behaalde diploma aansluit. De functie MechanicalEngineer sluit goed aan op de opleiding Werktuigbouwkunde. Om inaanmerking te komen voor de functie Mechanical Engineer vragen wijhet volgende van je: een afgeronde HBO opleiding richtingWerktuigbouwkunde of Mechatronica; ervaring in een gelijkwaardigepositie zoals Mechanical Design Engineer, Design Engineer. CADEngineer of Tekenaar/Constructeur is een pré; kennis en ervaringmet 2D/3D systemen (voorkeur AutoCAD en SolidWorks); ervaring metmachinebouw is een Pré; een analytische, oplossingsgerichte enklantgerichte houding. Omdat het voorkomt dat je met een klant ofcollega moet overleggen een project, dien je communicatief vaardigte zijn en een goede beheersing te hebben van de Nederlandse enEngelse taal, zowel in woord als in geschrift. ArbeidsvoorwaardenNaast een uitdagende en leuke baan is het ook van belang dat ergoede arbeidsvoorwaarden worden gesteld. Dat vinden wij en onzeopdrachtgever ook. Voor deze mooie functie kun je rekenen opuitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: eengoed salaris wat groeit aan de hand van jouw persoonlijke groei;uitzicht op een vast dienstverband; reiskostenvergoeding;pensioenregeling; vakantiedagen; opleidingsmogelijkheden;doorgroeimogelijkheden. Spreekt deze vacature je aan en wil je meerinformatie hebben over de functie en organisatie? Of ben jemisschien naar een soortgelijke vacature opzoek dichter bij jou inde regio? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik je hierovermeer kan vertellen! Ik ben te bereiken via: Telefoon: Mobiel:E-mail:

Lees meer…