Werkvoorbereider grond-, weg- en waterbouw (gww) – Connetix Nederland – Schiedam

JobID = 37g0.07

Heb je infra technische ervaring opgedaan alsWerkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe stap, waarbij denodige expertise en verantwoordelijkheden komen kijken? Dan is dithet moment om toe te slaan! Organisatie Onze opdrachtgever heeftzijn sporen meer dan verdiend als het gaat om de infrastructuur.Het is een interessante opdrachtgever met vele mogelijkheden, zowelin persoonlijke groei, maar ook in carrièremogelijkheden. Dit komtmede omdat zij een grote organisatie zijn en dus graag internkijken om mensen door te schuiven. En daarin haar personeel willenbegeleiden met hun leerdoelen en ambities. Neemt niet weg dat jehet moet verdienen en laat zien dat je er voor wilt gaan, het isnamelijk geen organisatie, waarin het vanzelf gaat. Een bepaaldclublied verwoordt dat mooi: geen woorden, maar daden! Door deaanhoudende workload is de opdrachtgever op zoek naar een ervarenWerkvoorbereider, die weet wat hem te wachten staat. Afdeling enwerksfeer Je zal op een afdeling terecht komen met verschillendeWerkvoorbereiders, ook vanuit andere segmenten, waar deopdrachtgever zich op richt. Door de verscheidenheid aanWerkvoorbereiders op de afdeling, is er ook de nodige ruimte voorbrainstormen en kan je een hoop van elkaar leren. En daarbij is hetook zo, ook al begin je net of ben je de ervaren rot in het vak,iedereen wordt hierin gelijk behandeld. Hierdoor heerst er ook eenfijne werksfeer en weet je ook wat je aan elkaar kan hebben alscollega’s zijnde. Neemt niet weg dat je op dit moment voornamelijkvanuit huis zal werken, maar daar is gelukkig Zoom en Teams voor inhet leven geroepen. Functiebeschrijving Probleemoplossend, kan jede rol van Werkvoorbereider bij deze opdrachtgever wel noemen. Jestaat met deze rol in de frontlinie en is het de noodzaak om hetoperationele deel draaiende te houden. Denk daarbij aan technischeveiligheid en continue beschikbaarheid van systemen. Om dit ingoede banen te leiden, moet je aan de volgende aanhoudendewerkzaamheden denken: voorbereiding op projecten treffen enplanning bepalen; behoefte bepalen ten behoeve van interne- enexterne stakeholders; opstellen van begrotingen en doorlooptijden;nacalculatie en rapportage van onderhouds- enmodificatiewerkzaamheden; meedenken met bedrijfsprocessen(vernieuwing en optimalisatie bieden); vrijheid nemen enverantwoordelijkheid pakken. Functie-eisen Functie eisen minimaaleen afgeronde mbo 4 opleiding in een technische richting; minimaal5 jaar relevante werkervaring opgedaan; affiniteit metelektrotechniek; kennis van technische installaties,veiligheidsmaatregelen en NEN normeringen; je bent bereidt eenontwikkelassessment af te leggen en aanvullende opleidingen tevolgen. kennis en ervaring in SAP; Profiel Ze zoeken iemand dievan aanpakken houdt en ergens graag zijn tanden in zet. En daarinmeedenkt met de organisatie en zijn mening laat gelden. Het isdaarin goed om een kritische blik te hebben, initiatiefrijk te zijnen hierin ook de mensen mee te nemen in dit proces. Om dituiteindelijk ook uit te zetten en over te dragen aan anderen.Arbeidsvoorwaarden De organisatie streeft naar continueverbetering, waarbij iedereen, organisatie breed, elke dag eenbeetje beter te zijn dan gister. Het gaat erom dit met elkaar tedoen en je vakbekwaamheid gebruikt in een innovatie organisatie,want geen enkele dag is hetzelfde. Naast dat het een plezier is omvoor deze organisatie te werken, staan er ook uitstekendearbeidsvoorwaarden tegenover. Die worden hieronder weergegeven:marktconform salaris, € – € ; mogelijkheid om snel door te groeienin je salaris, zodat je grote stappen blijft maken; 35+vakantiedagen op jaarbasis; 8% vakantiegeld op jaarbasis;pensioenregeling; doorgroeimogelijkheden; werken in een dynamischeomgeving; dit betreft een functie met de intentie op vastdienstverband. Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meerinformatie over deze veelzijdige functie? Of pas je niet volledigin het profiel, maar denk je wel degelijk in aanmerking te komenvoor de functie, ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Ikben te bereiken via de volgende contactgegevens zijn: MathijsSchoon 42

Lees meer…