Baliemedewerker burgerzaken, Gemeente Den Haag – Randstad – Schiedam

JobID=8.0.11

Omdat het druk is en er op dit moment geen tijd is om mensen in te werken zal je snel kunnen beginnen. Wij zoeken iemand die al bekend is met de balies, de backoffice, de Frontoffice en de producten van de Basisregistratie Personen(BRP). Het is dus een harde eis van de gemeente Den Haag dat je al op een Balie Publiekszaken of Burgerzaken van een gemeente hebt gewerkt.

Als baliemedewerker of medewerker Frontoffice ben jij het visitekaartje, ben je klantvriendelijk en kan je secuur omgaan met persoonsgegevens. Je werkt binnen de geldende wetgeving en procedures en zorgt dat klantvragen worden afgehandeld.

Je komt te werken in een gezellig sterk team, dat samen hard kan werken maar ook hard kan lachen. De werkplekken zijn met het openbaar vervoer heel goed te bereiken en de werktijden zijn erg flexibel. Zo zijn de werkdagen van maandag t/m zaterdag met werktijden die verschillen.

wat bieden wij jou

 • € 13,91 -€ 20,36 per uur obv kennis & ervaring
 • een baan tot januari 2022 met zicht op verlenging
 • een functie voor 32 uur per week
 • Onbeperkt toegang tot ons (online) trainingsaanbod
 • reiskosten woon-werk €0,09 nto per km (ook met OV)
 • 8,33% vakantiegeld & 25 dagen bij fulltime werken

wie ben jij

Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de balies, de backoffice, de Frontoffice en de producten van de Basisregistratie Personen(BRP). Je bent in staat niet- complexe zaken te behandelen. Je bent bereid tot het werken buiten de reguliere kantooruren in verband met de avond- en zaterdagopenstelling. Competenties: Klantgericht, Persoonlijke presentatie, Integer, Zelfstandig
Dé kandidaat waar wij naar op zoek zijn heeft verder:

 • mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring op het vakgebied;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel
 • mondeling als schriftelijk;
 • praktische beheersing van de Engelse taal, mondeling en schriftelijk, niveau
 • B2.

wat ga je doen

Als medewerker Frontoffice ben je verantwoordelijk voor het verrichten van vakinhoudelijke werkzaamheden op het gebied van de Basisregistratie Personen (BRP), reisdocumenten en rijbewijzen. . Dit doe je door de gevraagde informatie, gegevens en/of documenten digitaal, per post, telefonisch of aan de balie te verstrekken.
Als medewerker Frontoffice ben je het visitekaartje van de gemeente Den Haag en zorg je dat klanten efficiënt en klantvriendelijk geholpen worden. De werkzaamheden waar je mee te maken krijgt, voer je zelfstandig uit en de gegevens die de burger aanlevert controleer jij systematisch op kwaliteit. Indien nodig corrigeer je deze gegevens en zie je toe op het oplossen en voorkomen van herhaling.

 • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de gemeente die voor jouw functie relevant zijn.
 • Je stimuleert deskundigheid, kwaliteit, professioneel en integer handelen.
 • Je ontplooit initiatieven en je komt met voorstellen die gericht zijn op het optimaliseren van de dienstverlening door het KCC en het vergroten van de klanttevredenheid.
 • Tijdens overleggen, werk- en projectgroepen, lever jij een actieve bijdrage.

waar ga je werken

Dienst publiekszaken (DPZ) De gemeente Den Haag levert veel diensten aan bewoners en ondernemers. Publiekszaken heeft hier een bijzondere rol in en is voor velen het eerste contact met de gemeente. Contact is mogelijk via internet (de ‘click’), via de telefoon (‘call’) of op een van de stadsdeelkantoren (‘face’). Publiekszaken is ook verantwoordelijk voor de gemeentelijke belastingen, burgerzaken, de Bibliotheek Den Haag, het Haags Gemeentearchief en voor de leefbaarheid en participatie in de wijken.

De afdeling Frontoffice is het toegangsportaal voor alle inwoners en belanghebbenden (tweetalig) met zijn of haar vragen en brengt de klant in verbinding met producten en diensten van de gemeente. Hier begint de klantreis die in kaart brengt welke contactmomenten burgers rondom een levensgebeurtenis hebben met (publieke) dienstverleners en hoe zij deze momenten ervaren.

 • Binnen de afdeling Frontoffice zijn de kanalen click, call en face samengevoegd.
 • De afdeling Frontoffice bestaat uit diverse units: Unit 14070, Unit denhaag.nl, Unit Processen en Unit stadsdeelkantoren (SDK’s).
 • Unit SDK bestaat zelf ook weer uit Units die de diverse stadsdelen vertegenwoordigen.
 • Voor de unit SDK’s zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Ben jij die ervaren medewerker burgerzaken? Reageer dan op deze vacature. Dit kan ...