Administratief medewerker archief – Tempo-Team – Schiedam

JobID=8.0.12

Je 10.000 stappen op een dag halen en er ook nog eens voor betaald krijgen. Dat kan als administratief medewerker bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Wat bieden wij jou

  • Salaris tussen de €2.005,36 en €2.623,34 per maand
  • Een contract voor 6 maanden mét kans op verlenging
  • (online) opleidingsmogelijkheden via Tempo- Team
  • 32-36 uur per week in Rijswijk
  • Lekker fysiek bezig zijn!

Wie ben jij

Als administratief medewerker archief breng jij het volgende mee:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Kunnen werken met productiedoelstellingen
  • Cijfermatig inzicht zodat de juiste dozen geselecteerd kunnen worden
  • Je vindt het niet erg om veel te lopen en te tillen

Wat ga je doen

Als administratief medewerker archief beheer je het archief op het terrein van logistiek, opslag en beheer. Wat doe je op een dag? Je staat ’s ochtends op, maakt je klaar voor de dag en pakt de tram/bus/fiets naar Rijswijk. Jij hebt er zin in vandaag! Hier drink je nog even een kopje koffie met je collega’s en praat je over de laatste nieuwtjes voor je begint. Vervolgens rol je de rolcontainers met dozen archief en ruim je deze op in het depot. Daarna breng je de rolcontainers naar de aangewezen plek in het pand en haalt ze later weer op. Je collega van een afdeling heeft een dossier nodig. Geen probleem! Jij gaat op zoek en levert het gevraagde dossier. Collega blij, jij blij. Na de lunch laad je de rolcontainers vol met de juiste archiefdozen. Deze heb je al uitgezocht. Je zorgt dat het depot netjes blijft en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Waar ga je werken

Als administratief medewerker archief werk je bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties in Rijswijk. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) werkt aan brede maatschappelijke en politieke opgaves. Binnen DG VBR (Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk) van het Ministerie is een aantal Shared Service Organisaties ondergebracht die zich richten op de bedrijfsvoering van het Rijk. Doc-Direkt is een van die SSO’s en stelt zich tot doel, Rijksdiensten te ontzorgen in de verschillende aspecten van hun informatiehuishouding. Daartoe levert Doc-Direkt een breed scala aan diensten en producten, variërend van archiefopslag en archiefbewerking tot het faciliteren van digitaal werken en digitale informatieopslag. De Afdeling Beheren van Doc-Direkt is verantwoordelijk voor het beheren van archieven. De afdeling Beheren werkt vanuit 3 locaties; Apeldoorn en Winschoten en Rijswijk. Op deze locaties staat 380 km archief opgeslagen.

En? Ben je al enthousiast geworden?! Solliciteer dan direct via de button! Let op, solliciteren kan t/m maandag 15 maart om 12:00 uur. Bij voldoende sollicitaties kan de vacature eerder offline gehaald worden.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…