Administratief stagiair mbo 4 – Randstad – Schiedam

JobID=2.0.06

Functieomschrijving
Voor een mbo4 student zijn wij opzoek naar een stagiair die ons parttime of fulltime kan helpen.wat bieden wij jou

  • Stagevergoeding van 250 per maand

wie ben jij
Je volgt een mbo4 studie en vindt het leuk om zowel administratief als telefonisch aan het werk te zijn. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken.wat ga je doen
Je leert tijdens je stageperiode veel over de manier van werken van Randstad. Je ziet met eigen ogen hoe het werken binnen een grote organisatie er aan toe gaat. Jouw werkzaamheden zijn administratief en telefonisch. Je spreekt veel sollicitanten en zorgt met hen dat zij een zo groot mogelijke kans maken om aan een baan te komen.waar ga je werken
Je gaat aan de slag bij Randstad in de regio Schiedam. Je komt hier in een gezellig team terecht waar je ruimte krijgt om veel te leren en je steentje bij te dragen aan de doelstellingen van Randstad.Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct. Wij nemen dan contact met je op om jouw motivatie te bespreken. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.Sollicitatieprocedure
Je maakt een ‘mijn Randstad’ account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je ‘mijn Randstad’ account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Lees hier meer…