Pijpfitter (BBL) – Actief Techniek – Schiedam

JobID=4.0.09

Wil jij je graag ontwikkelingen tot een zelfstandig pijpfitter? Of wacht je al jaren op de mogelijkheid om jezelf door te om te scholen naar het pijpfitter vak? Dit aan de hand van een gedegen opleiding, in combinatie met een baan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Samen met onze eigen vakschool TSH vakopleidingen hebben we een erkende MBO niveau 2 pijpfitters opleiding ontwikkeld. Een traject van anderhalf jaar, waarin je zowel de theoretische aspecten van het vak leert en daarnaast veel praktijkervaring op doet om vervolgens een erkend MBO diploma te halen in het mooie pijpfitters vak.Als fitter ben je in staat zelfstandig leidingwerk te samenbouwen en/of ombouwen. Het inmeten, vermaken en monteren van leidingen is geen probleem. Je levert kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk aan de hand van de isometrische tekeningen en werkopdrachten. Je hebt ruime materiaal kennis van o.a. C-staal, RVS en Duplex. Je bent bekwaam met zowel groot en klein leidingwerk en kunt zowel uit de voeten met dik-en dunwandige pijpen. Handmatig of machinaal buigen is geen probleem, net zoals het hechten van de leiding of het voorbewerken en op maat maken van de leidingdelen met behulp van een slijptol. Ook ben je bereid om nevenstaande werkzaamheden als sleutelen, monteren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.Al met al een verantwoordelijke uitdagende functie, waarvoor we jou helemaal klaarstomen tijdens onze opleiding.

Lees hier meer…