Verzorgende IG – Luba Groep – Schiedam

JobID=8.0.07

Bedrijfsomschrijving
Jouw toekomstige werkgever is een zorginstelling met meerdere locaties in de omgeving van Rotterdam voor ouderenzorg. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Het is een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat!Functieomschrijving
Een Verzorgende IG die ieder dag beste zorg verleent in verschillende zorginstellingen, dat is wat wij zoeken! Je houdt ervan om in teamverband te werken maar tegelijkertijd neem je graag zelfstandig beslissingen. Als Verzorgende IG draag jij bij aan het verlenen van de juiste zorg, geef jij bewoner aandacht en begeleidt jij hen waar nodig. Je bent communicatief vaardig waardoor jij naast de bewoners ook gemakkelijk overleg pleegt met collega’s en behandelaars.In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen in een baan als Verzorgende IG. Je geeft zelf je beschikbaarheid aan, waarna wij jou inplannen op afwisselende diensten. Als flexibele medewerker begrijpen wij bij Luba Zorg dat je ook wel eens behoefte hebt aan een luisterend oor. We zijn altijd in voor contact en begeleiding waar jij behoefte aan ;Functie-eisen

  • Bevoegdheid om als Verzorgende IG te werken
  • Ervaring in de ouderenzorg
  • Communicatief vaardig en zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden

  • Een diverse baan met afwisseling en flexibiliteit
  • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
  • Persoonlijk contact en begeleiding

Lees hier meer…