Vrachtwagenchauffeur C horeca – Olympia – Schiedam

JobID=2.0.06

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekende binnen de horeca distributie. Ze zijn gevestigd in Schiedam, maar hebben meerdere standplaatsen en distributiecentra door heel Nederland. De standplaats in Schiedam is goed te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.
Bij de opdrachtgever waar jij via Olympia aan de slag gaat kan men eenvoudig bestellen en deze bestelling tot in de keuken laten bezorgen. Zij leveren aan ondernemingen die actief zijn in de horeca. Dit gaat van tankstation tot cateraar, van sportkantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Dat is dus lekker afwisselend werk.

De werksfeer is goed en de aanpak persoonlijk. Werkplezier, klantgerichtheid en en flexibiliteit vindt de opdrachtgever belangrijk. Zij nemen de tijd om je goed in te werken, jij krijgt een ervaren chauffeur mee in de eerste weken, die jou de fijne kneepjes van het vak leert kennen. Er wordt verwacht dat jij hierin zelf proactief aangeeft wat je nog niet goed genoeg kunt, zodat hierop gefocust kan worden. Het inwerktraject duurt ongeveer drie weken.Functieomschrijving
Ben jij graag onderweg in het bezit van een rijbewijs C en vind je klantcontact leuk? Lees dan snel verder!
Als vrachtwagenchauffeur bij binnen de horeca distributie werk je regionaal, jij krijgt een vaste route door Nederland en zorgt ervoor dat het eten en drinken op de juiste plek terecht komt. Dit kan zijn in de keuken van een voetbalkantine, een tankstation of een sterren restaurant. Jij zorgt voor de glimlach bij klanten door de producten die zij online hebben besteld te bezorgen en bent dus een belangrijke schakel in het logistieke proces.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Je begint de dag bij het distributiecentrum in Schiedam, dit is jouw standaard vertrekpunt. Hier laad jij de bestellingen zo handig mogelijk in de vrachtwagen.
Staat alles wat je nodig hebt in de wagen? Dan ben je klaar om te vertrekken naar de eerste klant op jouw route. De klant kent je en zet speciaal voor jou een bak koffie klaar, omdat jij het vaste gezicht van in de regio bent. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden, hiervoor kan je eventueel gebruik maken van handige hulpmiddelen die het werk minder zwaar maken. Klopt de levering? Dan laat je een tevreden klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum.Functie-eisen
Het is van belang dat je de Nederlandse taal in woord als geschrift goed beheerst, omdat je veel contact met klanten gaat hebben en de pakbonnen moet kunnen lezen en controleren. Ook is het belangrijk dat jij oplossingsgericht denkt en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het van belang dat jij;- een rijbewijs C bezit met geldige code 95, indien jij al wat rijervaring hebt opgedaan is dat mooi meegenomen;

  • eigen vervoer hebt;
  • betrouwbaar bent;
  • het prima vindt om af en toe op zaterdagen te werken (volgens rooster).

Arbeidsvoorwaarden
Een leuke afwisselende functie voor 36 uur per week, bij een organisatie die volop in beweging is. Je werkt met modern materiaal en de beste wagens, zodat jij je werk goed kunt uitvoeren. Ook zijn er een hoop chauffeurs met ervaring en kennis waar jij veel van kunt leren. Daarnaast mag jij het volgende verwachten;- salaris volgens de FSGIL-cao vanaf €12,78 per uur met diverse toeslagen tot 200% (inschaling wordt gedaan op basis van ervaring);

  • team met leuke collega chauffeurs die jou graag op weg helpen;
  • goede werk- privébalans waarbij je op tijd thuis bent;
  • tijdelijk dienstverband via Olympia met kans om bij goed functioneren op vast contract te komen bij onze opdrachtgever.

Lees hier meer…