Helpende intramurale zorg – Luba Groep – Schiedam

JobID=4.0.07

Bedrijfsomschrijving
Jouw toekomstige werkgever is een zorginstelling met meerdere locaties in Rotterdam voor ouderenzorg. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Het is een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat!Functieomschrijving
Jij ondersteunt als helpende cliënten in hun dagelijkse activiteiten en verzorging. Je haalt ze veilig uit bed met een tillift en zorgt dat gewassen en aangekleed hun dag beginnen. Even een praatje maken met ze? Ook dat is voor jou geen probleem! Voor onze flexpool zoeken we een helpende die graag afwisselende diensten (dag/avond/nacht) draait op verschillende locaties en ;Functie-eisen

  • Diploma Helpende Zorg & Welzijn
  • Ervaring met ADL en tilliften
  • Een goede dosis sociale vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

  • Flexibele werktijden en dagen
  • Afwisselend werk waar je veel kan leren
  • Persoonlijk contact en altijd een luisterend oor

Lees hier meer…