Kwaliteitsmedewerker administratief – Luba Uitzendbureau – Schiedam

JobID=3.0.07

Over de functie Als administratief medewerker kwaliteit ga je aan de slag binnen een gezellig familiebedrijf. Je bent medeverantwoordelijk voor het bijhouden van het voedselveiligheidssysteem, dit is de administratie rondom de kwaliteit van de producten die verkocht worden. Dit doe je in het systeem FSSC 22000. Ook houdt je de kwaliteitsregistraties bij in Word en Excel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor anderen administratieve werkzaamheden zoals het factureren, controle op inkomende en uitgaande documenten, orderverwerking, voorraadbeheer, contractbeheer en het aannemen van de telefoon + het ontvangen van bezoek. Tot slot maak je ook de etiketten en vervoerdersdocumenten aan. Betrouwbaarheid en servicegerichtheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Er is veel persoonlijke aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei. Het gaat om een parttime functie van 21 tot 32 uur per week. Ervaring met het administratief verwerken van kwaliteitsregistraties is een must. Over het bedrijf Als familiebedrijf en als werkgever is deze onderneming continue in beweging. Je komt te werken binnen een klein team waarbij er aandacht is voor de werknemer. Het productassortiment bestaat uit een groot assortiment propaangasflessen, gasaccessoires, smeermiddelen- en vetten, petroleum, witte medicinale oliën en plantaardige oliën. Het klantenbestand varieert van grote, landelijke bedrijven tot particulieren. Zij zijn gevestigd in Schiedam en en bestaan al zo’n 80 jaar. Binnen dit bedrijf is er naast het harde werken ook ruimte voor gezelligheid en er hangt er een informele sfeer. Over Luba Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct! Functie eisen Je hebt ruime kennis van kwaliteitssystemen zoals ISO 22000, HACCP, BRC of IFSJe hebt ervaring met Exact Globe of een vergelijkbaar boekhoudpakketJe hebt ervaring met Word, Excel en OutlookJe bent rekenvaardig en weet prioriteiten te stellen Wat wij bieden Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstellingVeel afwisseling en een uitdagende werkomgevingOpen communicatie en informele gezellige werksfeerReiskosten vergoeding Parttime functie van 21 tot 32 uur per week

Lees hier meer…