Logistiek manager – Page Personnel – Schiedam

JobID=1.0.07

Als meewerkend voorman assisteer jij delijnchef met de coördinatie van de in – en uitstroom van goederenen het afhandelen van de orders. Heb jij ervaring als logistiekmedewerker en ben jij in staat om leiding te geven en de rust tebewaren in stressvolle situaties? Reageer dan snel!

Bedrijfsomschrijving

Onzeopdrachtgever is een toonaangevende speler in de vloeibaregoederen, gevestigd in de omgeving Rotterdam. Het is eenfamiliebedrijf waar de werknemers centraal staan. Gelijkwaardigheidhebben ze hoog in het vaandel staan en de producent zet zichvolledig in voor het eigen personeel en diverse goede doelen. Zijzijn met spoed opzoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman wieecht een mensen mens is. Heb jij ervaring als Meewerkend Voorman ofals Allround Logistiek medewerker? Ben jij per direct beschikbaaren toe aan je volgende stap? Reageer dan snel!

Omschrijving

  • Hetafhandelen van de fysieke goederenstroom vanaf ontvangst totverzendklaar maken voor de klant
  • Het toezichthouden op de personeelsplanning enbezetting
  • Operationele werkzaamheden incombinaties met het coachen van je team
  • Hetafhandelen van administratieve randzaken en het samenwerken enschakelen met verschillendepartijen

Profielvan kandidaat

  • MinimaalMBO+ werk – en denkniveau
  • Communicatief sterken een echte people manager
  • Ambitieus,enthousiast en pro – actief
  • Ervaring metSwisslog of Navision is een grote pré
  • Perdirect beschikbaar

Aanbod

Werkenin een jong en dynamisch bedrijf waarbij het team centraal staat

Lees hier meer…