Meet- en regeltechnicus – wr – Schiedam

JobID=1.0.07

Bij welk bedrijf je gaat werken:

  • Wij zijn gespecialiseerd in energie- enmilieutechnologie.
  • Ben jij een meet- enregeltechnicus?
  • Heb jij ervaring als meet- enregeltechnicus?

Vastebaan: Meet En Regeltechnicus | Priva | 2.800 – 3.800 | Meet EnRegeltechnicus

Een zelfstandige,verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamischeorganisatie met korte lijnen. Een baan in een open en informelewerkomgeving. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling,o.a. door het kunnen volgen van trainingen of cursussen. Daarnaastliggen er veel doorgroeimogelijkheden in onze groeiendeorganisatie. Maandelijks worden er leuke activiteitengeorganiseerd, zoals de maandelijkse bedrijfslunch en deeindemaandborrel.Wij zijn een bedrijf met ervaring op het gebiedvan energie- en milieutechnologie. Ook dragen we bij aan eenduurzame leefomgeving door inzet van schone brandersystemen. Wijhelpen onze opdrachtgevers op twee gebieden: gebouwgebondenklimaatinstallaties en industriële brandersystemen. 

Welke taken horen bij een Meet En RegeltechnicusGebouwsystemen:

Voor devacature als Meet En Regeltechnicus Schiedam Priva ga je hetvolgende doen: 

Als Meet- & Regeltechnicusben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de gebouwbeheerssystemen vanonze klanten optimaal functioneren. Je programmeert, stelt inbedrijf, maakt aanpassingen, en lost complexe storingen op. Hoewelje specialist bent in Meet- en Regeltechniek krijg je ook te makenmet allerlei andere installaties en systemen. Daarnaast organiseerje je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdtdaarbij altijd nauw contact met collega’s. Techniek is de basis vanje vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheidessentieel zijn voor een tevreden klant.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar eengemotiveerde Meet En Regeltechnicus, die past in dezerol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen directkijken of we een kennismakingsgesprek kunnenregelen. 

Voor deze vacature vragen wijMeet En Regeltechnicus  “,Technicus Meet en Regelsystemen en Monteur Meet enRegelsystemen”. 

Jouwspecificaties:

  • Je hebt een afgerondeMBO-opleiding, aanvullende opleidingen in Meet- &Regeltechniek, en hebt een aantal jaren relevantewerkervaring; 
  • Ook heb je ervaring metPriva;
  • Het is van belang dat je goed Nederlandsspreekt;
  • Je bent in het bezit van het diplomaMRK-A (pré);
  • Daarnaast werk je planmatig engestructureerd;
  • Je communiceert makkelijk,zowel naar klanten als collega’s;
  • Je woontbovendien in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Den Haag,Spijkenisse en Dordrecht. 

Watmaakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de langetermijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook inonze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbijbieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salarisgesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af vanjouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring enopleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jijkan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar datdit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daaromsnel.

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!