Civil Structural Engineer – HR ProjectPartners B.V. – Schiedam

JobID=2.0.11

Ben jij een ervaren Lead Engineer CivilStructural en op zoek naar een nieuwe uitdaging?!Dan zijn we op zoek naar jou! Om de Civil, Structural Architectural (‘CSA’) afdelingen te versterken is onze klant op zoek naar een nieuwe collega voor de lange termijn.• Wat ga je doen?Als (Senior) Lead Engineer binnen de CSA afdeling krijg je een actieve en uitdagende rol bijengineering projecten. Jouw werkzaamheden zijn divers. Zo stem je met de klant(en) af watop technisch vlak de opdracht wordt in combinatie met de diverse randvoorwaarden zoalsplanning, rapportage, opleverdata, etc.Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en het opstellen van planningen,begrotingen, maken van proposals en werkomschrijvingen.Waar nodig ondersteun je Engineers en/of Designers. Tevens heb jij overleg met andereafdelingen/stakeholders. Zelf ben je ook betrokken bij de voorbereiding van conceptuele encomplexe ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de beton- enstaalbouwkundige tekeningen, ontwerpen en berekeningen van collega’s. Uiteindelijk draagjij zorg voor de op te leveren pakketten die overeenkomen met de klantspecificaties(geldende kwaliteitsnormen, specificaties, etc.).Jij beheert en onderhoudt de relatie met de klant(en) en leverancier(s) van A tot Z.Efficiency, veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten die terugkomen tijdensjouw werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid om in uitdagende projecten te werken binnendiverse sectoren in de industrie.• Wat bieden wij jou?o Een marktconform salaris;o Variëteit in omvang qua single- en multidisciplinaire projecten. Dit doen we voorzowel vaste als nieuwe klanten. Zodoende is er een ‘grote’ diversiteit aan taken enverantwoordelijkheden;o Afhankelijk per project heb jij de mogelijkheid te participeren vanaf conceptueleengineering t/m constructie management;o Je bent bij ons een belangrijke speler; je doet niet één standaard taak, je bent diversen draagt bij aan het geheel;o Diverse groeimogelijkheden om het beste in jou naar boven te halen;o Een platte organisatie. Zit jij met vragen? Wij helpen elkaar;o De mogelijkheid om files zoveel mogelijk te vermijden. Dat kan met onze flexibelewerktijden. Kom je liever met het OV? De trein stopt op enkele minuten lopen vanons kantoor. • Wat kunnen wij van jou verwachten?o Aantoonbare ervaring als (Senior) Lead Engineer binnen het vakgebied Civil &Structural Engineering of je bent werkzaam geweest als Senior Engineer metleidinggevende (Lead) verantwoordelijkheden en wilt deze ervaring verderuitbouwen;o Ervaring met het aansturen en begeleiden van een team;o Je beschikt over tenminste 10 jaar en maximaal 25 jaar werkervaring als Lead /Senior Engineer bij een ingenieursbureau. Deze ervaring aangevuld met site ervaringten behoeve van projecten;o Je beschikt aantoonbaar over multidisciplinaire projecten ervaring, opgedaan inhoofdzakelijk onshore projecten;o Gedegen kennis en kunde van ‘het constructieve vak’ van de discipline CSA: ervaringals Constructeur is dan ook een vereiste;o Minimaal hbo-diploma Civil Engineering / Civiele Techniek, Bouwkunde, Grond-,Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar;o Kennis en ervaring van software, zoals: Navisworks en Microsoft Office is eenvereiste, aanvullende ervaring met SCIA Engineer en Tekla is een pré;o Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de klant, jouw project(en) en het team;o Je bent flexibel qua werklocatie. Onlangs zijn de CSA afdelingen van onze kantorensamengevoegd. Als gevolg hiervan kan het voorkomen dat je voor projecten tussen de locaties wisselt.o Je beheerst de Nederlands taal vloeiend of – indien dit nog niet het geval is – hebtaantoonbaar tenminste C1 taalniveau behaald en bent gemotiveerd om je deNederlandse taal op korte termijn verder eigen te maken.Ter aanvulling ben je ook in staat om in de Engelse taal te communiceren (spreken,lezen en schrijven). Kom jij ons team versterken?Wij hopen je spoedig te kunnen verwelkomen!

Lees hier meer…