Medewerker geluidsanering woningen (10) 20 u/w – DC Engineers B.V. – Schiedam

JobID=6.0.18

Standplaats: Schiedam Duur: 15-05-2021 t/m 15-10-2021 Optie tot verlenging: Ja Reageren voor: 12 mei 2021 Functiebeschrijving Het gaat om geluidssanering van de zogenaamde A en B lijst woningen: A-lijstwoningen en Raillijstwoningen zijn woningen die in 1986 een hogere geluidsbelasting dan 65 dB(A) vanwege respectievelijk wegverkeer en treinverkeer hadden. De B-lijstwoningen zijn woningen die in 1986 een geluidbelasting hadden tussen 60 dB(A) en 65 dB(A) Tot 2005 hadden de gemeenten de plicht de saneringssituatie aan te melden bij het ministerie hieruit de zogenaamde ‘eindlijst’ ontstaan. Voor onze gemeente staan er rond de 2200 woningen op de B lijst. De taken bestaan o.a uit het aanleveren van gegevens, het publiceren van het voornemen van de gemeente voor de geluidsanering en het verzorgen van de ‘ter inzage’ procedure. Tevens is het van belang dat de kandidaat secuur, om kunnen gaan met vertrouwelijke (persoons)gegevens, samenwerken (met externe partijen en bewoners), houden aan afspraken en deadlines. Eis – Minimaal HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde opleiding en/of toelichting in het cv Wensen – In het cv is kort beschreven in welke mate en hoe uw bedrijf of uw kandidaat aan duurzaamheid doet – Ervaring met taken rond milieu en / of duurzaamheid in het algemeen of geluidsproblematiek in het bijzonder is een pre en juridische ervaring is een pre. – Kandidaat heeft ervaring binnen een gemeente. Competenties Secuur, om kunnen gaan met vertrouwelijke (persoons)gegevens, samenwerken (met externe partijen en bewoners), houden aan afspraken en deadlines. Toelichting op uur per week 20- 24 uur per week CV Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina’s A4. Selectiegesprekken data en/of info De gesprekken vinden plaats tussen 17 mei en 21 mei. Zorg dat uw kandidaat beschikbaar is. Aanleveren na gunning VOG

Lees hier meer