Recruiter – HR ProjectPartners B.V. – Schiedam

JobID=8.0.07

RECRUITERJouw uitdagingBen jij een regelaar en houd je van mensen? Krijg jeeen kick van scoren en wil je graag van alles leren? Stel je jezelfproactief op en wil je meewerken aan het opzetten én uitbouwen vannieuwe concepten? Start dan als Recruiter bij HRProjectPartners!Wat ga je doen?Professionals vinden en matchen met de vraag vanonze klanten. Hoe doe je dat?Dat mag je helemaal zelf weten! Wijhoren graag jouw innovatieve out of the box-ideeën! Laten we jezwemmen?Behoorlijk. Gaan we je helpen?Natuurlijk, we zijn een team.Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden?Ja, ook jouw expertisegaan we ontwikkelen. Jouw talent:In het bezit van een mbo-diplomaof hbo-diploma.Commercieel, ondernemend eninnovatief.Communicatief, creatief en georganiseerd.Je wilt gewoonscoren! Hoe ziet jouw pad eruit?Je gaat je keihard ontwikkelen injouw vak. Je gaat er voor 200% voor. Heb jij laten zien dat jijcommercieel bent en het HR-DNA bezit? Dan kan je doorstromen naarjouw next ; Aan de slag bij HR ProjectPartners! Onder aan de streepben jij verantwoordelijk voor het werven en matchen vanprofessionals met de vraag van onze klanten. Je bentmultidisciplinair inzetbaar op diverse disciplines, maar verkentook andere markten. Jouw enthousiasme breng je over op deprofessional tijdens een bakje koffie bij ons op kantoor. Stelt zevoor aan de klant en zorgt voor de juiste afwikkeling. Kwaliteit enklanttevredenheid staat hoog in het vaandel, voor zowel klant alsprofessional. Zien we jou volgende week?Stuur je cv in via onzewebsite . Heb je vragen neem dan contact op via of bel even naarhet telefoonnummer .

Lees hier meer…