Accountmanager zakelijke diensten – YER Executive – Schiedam

JobID=3.0.07

Bedrijfsomschrijving
Inspirits PremiumDrinks is de marketing- en salesorganisatie in Nederland van hetfamiliebedrijf La Martiniquaise in Frankrijk. De organisatie heefteen lange historie in de wereld van gedistilleerde dranken én ;Deorganisatie voert een volwaardig merkenportfolio metvertegenwoordiging in elk productsegment van de gedistilleerd markten non alcoholische wijnen. Hierbij staat de consument altijd aande basis van de ;Het portfolio van de organisatie bestaat uit eenaantal premium merken zoals: Sonnema Berenburg, Dujardin Vieux,Joseph Guy Cognac, Olifant en Goblet Jenever, Jachtbitter, Label 5Whisky, St James Rum, Glen Moray Malt Whisky, Poliakov Vodka,Gibson’s Gin en Café Marakesh Likeur enKidibul.Functieomschrijving
Als RetailAccountmanager ben je onderdeel van het verkoopteam van InspiritsPremium Drinks. In deze functie rapporteer je aan de NationalAccountmanager Off-Trade. Je bent verantwoordelijk voor hetonderhouden en verder uitbouwen van het rayon Noord-Nederland. Jouwklanten bestaan uit slijterijen en supermarkten en je bent hierbijverantwoordelijk voor de omzet en marge. Je bouwt aan eenlangdurige relatie en weet hierbij een gunfactor te creëren. Jefungeert als verlengstuk van de klant als het gaat om hetassortiment en de promoties. Het merkenbeleid van de diversegedistilleerde dranken vormen hierbij een belangrijkebasis.Belangrijkste taken enverantwoordelijkheden:

 • Bezoeken en bewerken vanklanten in de regio Noord-Nederland;
 • Ondersteunen en doorvoeren van de sales- enmarketingstrategie;
 • Het uitvoeren en bewakenvan het salesplan en demarketingplannen;
 • Bewaken eneindverantwoordelijk voor eigen sales– en promotiebudget;
 • Verkoop & Distributie van hetIPD-assortiment;
 • Verkrijgen voorkeurspositievan hetIPD-assortiment.

Functie-eisen

 • Eenafgeronde mbo- of hbo-opleiding (economie, sales, handel,marketing, retail);
 • Minimaal 2 jaarsoortgelijke ervaring in FMCG, het slijterskanaal in het bijzonder,is een pre;
 • Commercieel sensitief, goedontwikkelde mondelinge en schriftelijkeuitdrukkingsvaardigheid;
 • Gedreven, toontinitiatief, enthousiast en bentondernemend

Neem voor meer informatie overdeze functie contact op met Kaz van Wezel, Consultant bij YERExecutive, of.Arbeidsvoorwaarden

 • Eenuitdagende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid envrijheid;
 • Persoonlijkeontwikkelingsmogelijkheden;
 • Leaseauto, mobieletelefoon en iPad;
 • Uitstekend salaris metbonusregeling.

Lees hier meer…