Kwaliteitscontroleur – Actief Werkt! – Schiedam

JobID=4.0.18

Ben jij iemand die het leuk vindt om procedures op te stellen, vind jij kwaliteit belangrijk en heb je daarnaast ervaring in een productiewerkplaats? Lees dan gauw verder. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. In deze functie ga jij je bezighouden met het opstellen en bijwerken van kwaliteitsdocumenten, inspectieplannen en procedurewijzigingen. Je controleert de gemaakte producten op maatvoering, waarbij een tolerantie van +/- 0,01 mm gebruikelijk is. Je gebruikt hierbij een schuifmaat en micrometer. Daarnaast werken ze met een hoogtemeter, een ruwheidswaardemeter en een Quick scope. Naast het controleren van de gemaakte productie waarvan een meetrapportage gemaakt moet worden ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de productiegereedschappen ( boortje, freesjes, beitelpuntjes, etc. In je rol als kwaliteitscontroleur werkt je veel samen met de afdeling productie en materiaalbeheer voor o.s. Het aanpakken van niet-conforme productie onderzoeken, daarnaast zal er nauw worden samengewerkt met het management team voor het opzetten en verbeteren van het kwaliteitssysteem. Naast het opstellen van kwaliteitsdocumenten en procedures houd je je ook bezig met het onderzoeken van klachten, afwijkingen en voer je corrigerende handelingen uit.

Lees hier meer…