Monteur Machinebouw – Synsel Techniek – Schiedam

JobID=2.0.18

*Bedrijfsomschrijving:*Locatie: regio SchiedamVanwege sterke groei zijn we voor deze organisatie op zoek naar een Monteur Machinebouw in de buurt van Schiedam. Deze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd. Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het assembleren van de verschillende productiemachines. Dit doe je samen met jouw collega’s aan de hand van technische tekeningen.Ben jij een echte techneut die van aanpakken houdt en ben je woonachtig in de regio Schiedam? Lees dan snel verder!*Functie-inhoud:** Je bouwt en assembleert verschillende soorten machines* Het opbouwen van de machines in de werkplaats* Je voert elektrotechnische werkzaamheden uit in de rol van Monteur Machinebouw* Samen met collega’s zorg jij voor het waarborgen van de kwaliteit* Wanneer problemen structureel voorkomen op het gebied van montage vind je het leuk om te kijken naar oplossingen (voor de continuïteit)* Je vindt het leuk om bezig te zijn met continue verbetering in het montageproces*Functie-eisen:** Je hebt een MBO-diploma niveau 3 of 4 richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of door ervaring als Monteur Machinebouw op vergelijkbaar niveau* Je hebt kennis van aandrijvingen en besturingen* Je hebt ervaring als Monteur Machinebouw of vergelijkbare functie* Je hebt interesse en ervaring in sleutelen * Je kunt technische tekeningen lezen* Je hebt een verantwoordelijke houding*Wij bieden:** Een basissalaris tussen de € 2.200 en € 3.050 bruto per maand* Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* Je ontvangt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden* Een technisch uitdagende baan als Monteur Machinebouw met veel waardering voor je werk* Met enthousiaste collega’s en korte lijnen een informele maar professionele werksfeer* Een bedrijf dat veel aandacht investeert in de ontwikkeling van de werknemer* De mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en cursussen* Naast de ontwikkelingsmogelijkheden ga je werken met de modernste tools en technieken            Spreekt deze baan als Monteur Machinebouw je aan? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees hier meer…