Systeembeheerder (middelbaar) – StackOps B.V. – Schiedam

JobID=2.0.07

Wil je werken bij één van de leuksteIT-dienstverlener in Zuid-Holland? Dan is dit je kans, wacht nietlanger en lees snel verder!Wat ga je doen?Onze klant in de omgevingvan Schiedam richt zich op het verlenen van IT-diensten aan haarklanten. Denk hierbij aan het ontwerpen van de IT-omgeving tot aanhet onderhouden en het leveren van support op de geleverdeomgeving. Haar klantportfolio bestaat uit verschillendeMKB-organisaties die variëren in grootte, daarnaast hebben ze ookeen aantal klanten met een Enterprise omgeving.Als Systeembeheerderheb je een diverse rol bij deze organisatie, zo ben je niet alleenverantwoordelijk voor het beheren van de IT omgeving van je eigenklantportfolio, maar ben je ook verantwoordelijk voor het geven vanadvies, het oppakken van diverse projecten en ga je bij complexeserverproblemen langs op locatie. Er wordt gewerkt in eenserveromgeving bestaande uit Windows en VMware servers, daarnaastwerken ze veel met Office365, Azure en Exchange. In deze rol is hetbelangrijk dat je al in het bezit bent van Microsoft certificeringof bereidt bent deze te behalen.Wie ben je?- Je hebt minimaal eenIT MBO niveau 4 opleiding afgerond het liefst in de richting van ITBeheer;
– Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring alssysteembeheerder in complexe omgevingen;
– Je bent in hetbezit van een MCSA, Azure of Microsoft 365certificering;
– Je hebt ervaring met Windows servers,Office 365, Active Directory, VMware en Exchange;
– Jehebt kennis van netwerkverbindingen zoals VoIP en Cisco;
-Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Watmag je verwachten?- Salaris tot € ,- op basis van 40uur;
– 24 vakantiedagen;
– Telefoon en laptop vande zaak;
– Mogelijkheid tot een leaseauto;
-Mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen om je kennisverder te ontwikkelen;
– Diversedoorgroeimogelijkheden.Waar ga je werken?Bij een van de leuksteIT-dienstverleners in Zuid-Holland! Het is een jonge organisatiedie nog volop aan het groeien is. Momenteel bestaat de organisatieuit ongeveer 40 man die samen klaar staan voor de klanten.Daarnaast staat zelfontwikkeling ook hoop op het lijstje, wil jijje kennis op een bepaald gebied verbreden dan staat je nieuwewerkgever klaar om je hierbij zo goed mogelijk te helpen.Heb jevragen over deze vacature? Neem dan contact op met: RaishaRambharse | tel: / |

Lees hier meer…