Topdesk Beheerder – Gom – Schiedam

Functieomschrijving

De Facilicom Group is in beweging en inzet van IT en technologie wordt steeds belangrijker. We streven binnen de afdeling Business Technology & IT naar een zo consistent en coherent mogelijk werkend IT systeem; uiteraard met zo min mogelijk faalkansen. Om dit te bereiken adviseer je de Facilicom organisatie gevraagd en ongevraagd, zodat informatie en technologie optimaal bijdragen aan haar succes. Wij hebben een grote veranderagenda en zoeken een enthousiaste Microsoft 365 beheerder die hieraan een bijdrage wil leveren.

Facilicom staat op het punt om haar verouderde Topdesk inrichting voor het ICT beheer domein te upgraden en klaar te stomen voor een complex in- en extern leverancierslandschap. Daarnaast verwachten we in de nabije toekomst de overige binnen de Divisies geïmplementeerde Topdesk omgevingen samen te voegen. Als Topdesk Beheerder begeleid je deze processen . Je zorgt er verder voor dat interne klanten optimaal bediend worden, door Topdesk efficiënt en effectief in te richten, proactief te onderhouden en eventuele verstoringen snel en adequaat op te lossen. Hiervoor heb je de juiste kennis aan boord en weet je wat er in de markt speelt.

In deze functie werk je voor alle bedrijven van de Facilicom Group.

Wat je krijgt

Wij bieden jou een uitdagende omgeving en de mogelijkheid om samen met je collega’s te bouwen aan een professionele en vernieuwende IT-omgeving. Je krijgt verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, maar vooral ook ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3250,– maximaal € 4.500,– per maand bij een volledig dienstverband. Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Uiteraard geldt dat er sprake is van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling!

Wie je bent

Je bent een gedreven en enthousiast persoon die gericht is op samenwerken. Ervaring met beheer van Topdesk is een verereiste. Daarnaast beschik je over: 

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Relevante kennis van Topdesk;
  • Ervaring met soortgelijke implementatie- en/of verbetertrajecten.
  • Wil jij je vastbijten in deze zelfstandige rol? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en stuur je cv naar ons door. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Merel Festraets.

    Klik hier om te solliciteren