Logistiek medewerker – Start People – Schiedam

Over de functie

Wij hebben een automotive kloppend hart: onderdelen en gereedschap leveren is als ademhalen. De compleetheid van het aanbod zit in de ondersteuning voor het autobedrijf. Ondersteuning om het autobedrijf te versterken op het gebied van technische knowhow, ondernemerschap en marketing.

Door de bundeling van onze krachten zijn we een landelijke sterke partner voor nu en in de toekomst. En wij zijn altijd in de buurt. Met ruim 90 grossiersvestigingen in Nederland is er voor elke regio is er een bekend gezicht.

Wil jij een functie als orderpicker bij een hard groeiend bedrijf? Krijg jij energie van orderpicken, laden en lossen van vrachtwagens en ben jij niet vies van fysiek werk? Wil jij op den duur ook je heftruckcertificaat behalen? Dan is deze functie als logistiek medewerker wellicht jouw droombaan! Nieuwsgierig geworden? Check snel de vacature!

Functie-eisen

 • Ondersteunt verkoopmedewerkers in het maximaliseren van de winkelervaring voor klanten
 • Helpt bij het verwerken van alle inventaristransacties tussen de winkel en distributie
 • Zorgt ervoor dat het magazijn schoon en georganiseerd is en in lijn is met de bedrijfsnormen en de veiligheidsvereisten
 • Verantwoordelijk voor het onderhouden van correcte voorraadbeheer
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam
 • Over het bedrijf

  Je komt te werken bij een van de grootste distributeur van auto-onderdelen voor auto’s. Organisatie legt de lat hoog en zich zo onderscheiden van hun concurrent.
  Je hebt een hecht team die graag voor dat ze starten een kopje koffie met elkaar drinken.
  Als orderpicker ben jij verantwoordelijk voor het picken van de juiste producten uit het magazijn. Je helpt om de producten verzendklaar te maken en helpt met het laden en lossen van de vrachtwagens. Daarnaast zorg je er ook voor dat het magazijn opgeruimd is aan het eind van de dag, zodat je de volgende dag weer met een frisse start kan beginnen!

  Wat we bieden

 • Fulltime baan
 • Een salaris van €10.50 per uur
 • Vaste baan
 • Klik hier om te sollciteren