Milieu-inspecteur – Milieudienst Rijnmond – Schiedam

JobID = 32a0.07


ls er eenorganisatie een uitdagende werkgever is, dan is het wel de DCMR, demilieudienst van het Rijnmondgebied en namens de provincie Zeelandook voor de Zeeuwse BRZO-bedrijven.  Elke dag opnieuw zettenwij alles op alles om honderdduizenden mensen veilig te laten wonenen werken in een gebied met risicovolle industriële bedrijven. Datis dus balanceren voor gevorderden, want eenvoudige antwoorden zijner niet. Jij kunt ons daarbij helpen als Senior Inspecteur Milieu(Wabo RIE4)

 

Om te beginnen je salaris: maximaal € 5.008,99 bruto permaand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring enopleiding.

Maar ook: de ruimte om alles uit jouw vakgebied tehalen, zodat jij met je nieuwe collega’s kunt bijdragen aan eenschone, gezonde en veilige regio Rijnmond. Daarnaast bieden we jehet volgende:

Toezicht houdenop de milieuregels, dat is de kern van deze functie. Als SeniorInspecteur van de DCMR voer je inspecties uit bij zeer complexebedrijven. Je inspecteert bedrijven met een groot politiek enmaatschappelijk afbreukrisico. Je houdt met name toezicht op devergunning: houdt het bedrijf zich aan de voorschriften van devergunning en zijn alle installaties en hardware op orde? Je doelis problemen te voorkomen of deze zo spoedig mogelijk op te lossen.Een belangrijk deel van je tijd breng jij dan ook door op locatie.

Je voert (eencombinatie van) empirische, (financiële) administratieve en procestechnische onderzoeken uit. Je beoordeelt deze informatiedeskundig. Daarmee doorgrond jij op analytisch niveau de kritischebedrijfsprocessen van een bedrijf en benoem je de (mogelijke)zwakke plekken. Je werkt volgens de extern en intern geldende(kwaliteits)kaders, zoals het handboek voor de inspecteur. Om dekwaliteit te versterken en te anticiperen op ontwikkelingen,adviseer jij je bureauhoofd over mogelijke verbeteringen vanprocessen en methoden.

Ook draag je bij aan de uitvoering van het milieupiket.Dit betekent dat je samen met je collega’s ingeroosterd wordt omook buiten kantoortijden bedrijven te inspecteren bij ongewonevoorvallen of klachten.

Voor meer informatie kun je bellen met Jan van Nies,Bureauhoofd van Inspectie Haven en Industrie (telefoon 010 – 2468319. Voor informatie over de procedure kun je bellen of WhatsAppmet Mark van Doorm, 06-15886595 of mailen [email protected]

Wil je de uitdagingen van een inspecteur in 3D bijjezelf testen, doe dan de DCMR Game.

Download hier de gamevoor Apple of Android!

We kijken uit naar jereactie!

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter