Schilder – VNOM – Schiedam

JobID = 38h0.11

Voor een schildersbedrijf uit de regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, vakbekwame zelfstandige schilder. Zowel ZZP’ers als schilders die in loondienst willen werken zijn welkom en de insteek is dat je voor langere termijn bij dit bedrijf aan de slag kunt gaan. In een team wordt jij naar projecten door heel Zuid-Holland gestuurd. Deze projecten kunnen variëren van kantoorpanden tot landgoederen: er is voor iedere ‘Picasso’ wel een passende schilderklus! Dit bedrijf hanteert een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en het doel is dat elke klant helemaal tevreden moet zijn. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit:

Bij de meeste klussen zul je werkzaam zijn in een team, maar een goede dosis zelfstandigheid is mooi meegenomen! Naast motivatie en een aantal jaar aantoonbare werkervaring als zelfstandig schilder, vragen wij het volgende van je:

Op Nationale Schilderdag kwamen wij langs met tompoezen bij onze schilders, maar ook op andere dagen rijden wij graag langs voor een projectbezoek (inclusief wat lekkers). Wat jij nog meer kan verwachten van ons:

Lees meer…