C(E) Chauffeur distributie – WerkTalent – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/igb-nl.png?empname=WerkTalent-10

Bedrijfsomschrijving

In de afgelopen 80 jaar is onze opdrachtgeveruitgegroeid tot een landelijk logistiek dienstverlener in de top 20van Nederland, met meer dan actieve 625 voertuigen. Een echtfamiliebedrijf met momenteel de derde generatie aan het roer. Vantransport tot warehousing, noem het maar op. Onze opdrachtgever iseen pionier in de logistieke branche.

Functieomschrijving

Als C-Chauffeur of CE-Chauffeur (horeca)- enwinkeldistributie begint jouw dag op het depot van onzeopdrachtgever, waar de te bezorgen bestellingen ingeladen worden injouw vrachtwagen. Deze bestellingen bestaan uit zowel food en nonfood (gekoeld en niet gekoeld). Wanneer de vrachtwagen gereed is enjouw (vaste) Bijrijder klaarstaat, vertrek je om je vaste route tegaan rijden. Het is jouw taak als Chauffeur om de food en non foodproducten op de juiste temperatuur te vervoeren in een schonetrailer, zonder dat het product beschadigd of vies wordt tijdenshet transport. Op bestemming zorg jij dat je met jouw bijrijdervoorzichtig de bestellingen uit de vrachtwagen gaat laden. Eenmaaluitgeladen breng je de bestelling naar binnen middels eenrolcontainer. Wanneer de bestellingen zijn afgeleverd bij de klantzorg je samen met je bijrijder ervoor dat de lege fusten enkratjes, die je retour krijgt, op je rolcontainer klaarstaan omweer in de vrachtwagen geladen te worden.

Een Vrachtwagenchauffeur heeft het bij onze opdrachtgever goedvoor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar zeecht geloven in ‘samen op weg’. Mocht je nu alleen je C-rijbewijshebben of startend C-Chauffeur zijn? Dat is helemaal geen probleem.Wanneer jij jezelf hebt bewezen, kunnen wij in jou investeren. Danis er namelijk een mogelijkheid om je E-rijbewijs te behalen.

Onze opdrachtgever voorziet jou van een prachtigevrachtwagen en modern materieel. Opleidingen zijn te volgen bij huneigen instructeurs en chauffeurscoaches.

Functie-eisen

 • In het bezit van je C rijbewijs of CErijbewijs met code 95;
 • In het bezit van eengeldige digitale chauffeurspas;
 • Je hebt eenrepresentatieve verschijning;
 • Je hebt eengoede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Jebent in staat om fysiek zwaar werk uit tevoeren;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoerom naar de opdrachtgever te komen (woonachtig in een straal van 15KM max) van Bergschenhoek;
 • Je bent 24 tot 50uur in de week beschikbaar;
 • Je bent bereid omeens in de 2 tot 4 weken op zaterdag/zondag te werken (dit wordtuiteraard gecompenseerd met een anderewerkdag).
 • Je bent binnenkort beschikbaar om tewerken. Wanneer de horeca en winkels weer geopend zullen zijn,zullen wij direct mensen nodig hebben. Om ons hierop voor tebereiden, zetten wij de werving voor deze vacature al in gang. Houdhier rekening mee.

Arbeidsvoorwaarden

 • Bruto maandsalaris tussen de €2000,00 en€2300,00 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek(exclusief €0,63 netto TLN toeslag per uur).
 • Een tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans opovername met een vast contract bij deopdrachtgever;
 • Een flexibele functie opoproepbasis: bepaal je eigen werkdagen;
 • Mogelijkheid om 40 uur per week werkzaam tezijn;
 • Salaris en toeslagen conform deBeroepsgoederenvervoer CAO (TLN). SalarisschaalC;
 • Diverse doorgroei enopleidingsmogelijkheden bij de opdrachtgever;
 • Kans op een vaste Bijrijder naar keuze.
 • Standplaats: Bergschenhoek, werklocaties:Rotterdam/Zoetermeer/Delft/Vlaardingen/Capelle aan denIjssel/Berkel en Rodenrijs/Schiedam.
   

Klik hier om te solliciteren…