Franstalig klantenservice medewerker – Tempo-Team – Schiedam

JobID = 8h0.12

Als Franstalig klantenservice medewerker ben jij in gesprek met mensen uit verschillende landen van over de hele wereld. Jij beantwoordt vragen die gesteld worden vanuit Nederland en vanuit het buitenland. Is deze functie echt iets voor jou? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou

Wie ben jij

Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Frans? Lees hieronder waar je nog meer aan moet voldoen als Franstalig klantenservice medewerker:

Wat ga je doen

Als Franstalig klantenservice medewerker beantwoordt je vragen over reisdocumenten. Ook beantwoord je vragen van iemand in geval van nood. Jij helpt dan diegene met het juiste advies. Je staat mensen te woord in het Nederlands, Engels en Frans. Naast het beantwoorden van de vragen en het geven van eventueel advies is er nog iets waar jij goed oplet. Door goed te luisteren tijdens de gesprekken achterhaal je de behoeften van onder andere reizigers. Naast telefonisch contact beantwoord je ook vragen per mail en Whatsapp.

Waar ga je werken

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere Franstalige klantenservice medewerkers. Je werkt bij deze opdrachtgever de dagdiensten thuis en de avond-, nacht- en weekenddiensten op kantoor in Den Haag. Er kan rekening gehouden worden met één vrije dag per week. Ook kun je onderling van diensten ruilen indien mogelijk.
De klantenservice afdeling is alle dagen per week bereikbaar. Op de afdeling worden digitale borrels georganiseerd zodat je ook vanaf huis in contact blijft met collega’s!

Spreek jij vloeiend Nederlands, Frans en Engels en beschik jij over klantenservice ervaring? Solliciteer nu! Upload jouw CV en een goed onderbouwde motivatiebrief. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Voor zowel maart en april zijn er plekken beschikbaar.

Let op: Om in aanmerking te komen voor de vacature moet je voldoen aan de minimale taaleisen door het maken van een taaltest.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…