Junior (Internationaal) Field Service Engineer – Synsel Techniek – Schiedam

JobID = 24y0.29

Bedrijfsomschrijving:

Locatie: regio Schiedam

Deze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen en strategie, hoe er wordt geëngineerd. 

Vanwege het toenemende aantal projecten en de hoeveelheid nieuwe klanten zijn ze op zoek naar een (Internationaal) Field Service Engineer die veelvuldig naar het buitenland kan. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch vlak. Je werkt vanuit de hoofdlocatie in de regio Schiedam maar gaat vervolgens aan de slag bij klanten wereldwijd.

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en reis jij graag over de hele wereld? Lees dan snel verder, en wie weet kom jij binnenkort dit team versterken!

Functie-inhoud:

Functie-eisen:

Wij bieden:

              
Ben jij geïnteresseerd in deze functie van Junior Field Service Engineer en voldoe jij aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct!  

Vaardigheden

Lees meer…