Junior Software Engineer PLC – Synsel Techniek – Schiedam

JobID = 12l0.29

Bedrijfsomschrijving:

Locatie: regio Schiedam

Deze toonaangevende machinebouwer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd. Als Software Engineer binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk om vanuit een probleem van de klant een engineeringsoplossing te bedenken die naadloos aansluit bij hun behoeften. Je werkt op de vestiging in de regio Schiedam maar het kan incidenteel voorkomen dat je naar het buitenland gaat voor inbedrijfstellingen.

Ben jij een Software Engineer en wil je werken bij een bedrijf met hoogwaardige eigen technische producten? Vind je het leuk om in een team automatiseringsoplossingen te realiseren? Lees dan snel verder!

Functie-inhoud:

Functie-eisen:

Wij bieden:

                 
Ben jij na het lezen van deze vacature als Junior Software Engineer enthousiast geworden? Solliciteer dan direct!

Vaardigheden

Lees meer…