Managementondersteuner – Tempo-Team – Schiedam

JobID = 47a0.12

Ben jij de nieuwe spin in het web bij de Rijksoverheid? Als Managementondersteuner draag jij jouw steentje bij aan het bestuur van NL!

Wat bieden wij jou

Wie ben jij

Als Managementondersteuner bij de Rijksoverheid beschik jij over:

Wat ga je doen

Als Managementondersteuner ben jij het aanspreekpunt voor de projectmanager van het tijdelijke programma “Covid-19/Verkiezingen”. Dit project bereid de verkiezingen van de Tweede Kamer voor op 17 maart. Je ondersteunt de projectmanager en zijn projectorganisatie, in een team van ongeveer 25-30 collega’s. Je organiseert (digitale) vergaderingen en zorgt dat deze gestructureerd verlopen. Als iemand een vraag heeft over het project, dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Alle informatie die nodig is, beheer jij en je zorgt dat alle partijen op de hoogte zijn van het project en de voortgang. Klinkt uitdagend toch?

Als Managementondersteuner herken jij jezelf als iemand die accuraat werkt en sterk is in plannen en organiseren. Je pakt jouw taken met beide handen aan en je stelt je flexibel op. Je bent bekend met de Rijksoverheid en gaat vertrouwelijk met informatie om.

Waar ga je werken

Je werkt voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De directie Democratie en Bestuur van het Ministerie van BZK richt zich op het goed democratisch functioneren van de maatschappij. De directie bestaat uit de afdelingen Democratie, Inrichting Openbaar Bestuur,
Politieke Ambtsdragers en Weerbaarheid, het programma Versterking Democratie en bestuur en het tijdelijke programma C-19/Verkiezingen.

Wil jij aan het werk als Managementondersteuner bij de Rijksoverheid? Solliciteer nu! Dit kan tot maandag 25 januari om 9.00. Wie weet ben jij per februari al aan het werk.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…