Meet En Regeltechnicus Gebouwsystemen | Regeltechniek – WR – Schiedam

JobID = 34g0.22

Bij welk bedrijf je gaat werken:

  • Wij zijn gespecialiseerd in energie- en milieutechnologie.
  • Ben jij een meet- en regeltechnicus?
  • Heb jij ervaring als meet- en regeltechnicus?

Vaste baan: Meet En Regeltechnicus | Priva | 2.800 – 3.800 | Meet En Regeltechnicus

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Een baan in een open en informele werkomgeving. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, o.a. door het kunnen volgen van trainingen of cursussen. Daarnaast liggen er veel doorgroeimogelijkheden in onze groeiende organisatie. Maandelijks worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals de maandelijkse bedrijfslunch en de eindemaandborrel.Wij zijn een bedrijf met ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Ook dragen we bij aan een duurzame leefomgeving door inzet van schone brandersystemen. Wij helpen onze opdrachtgevers op twee gebieden: gebouwgebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. 

Welke taken horen bij een Meet En Regeltechnicus Gebouwsystemen:

Voor de vacature als Meet En Regeltechnicus Schiedam Priva ga je het volgende doen: 

Als Meet- & Regeltechnicus ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de gebouwbeheerssystemen van onze klanten optimaal functioneren. Je programmeert, stelt in bedrijf, maakt aanpassingen, en lost complexe storingen op. Hoewel je specialist bent in Meet- en Regeltechniek krijg je ook te maken met allerlei andere installaties en systemen. Daarnaast organiseer je je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdt daarbij altijd nauw contact met collega's. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Meet En Regeltechnicus, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. 

Voor deze vacature vragen wij Meet En Regeltechnicus  ", Technicus Meet en Regelsystemen en Monteur Meet enRegelsystemen". 

Jouw specificaties:

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, aanvullende opleidingen in Meet- & Regeltechniek, en hebt een aantal jaren relevante werkervaring; 
  • Ook heb je ervaring met Priva;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je bent in het bezit van het diploma MRK-A (pré);
  • Daarnaast werk je planmatig en gestructureerd;
  • Je communiceert makkelijk, zowel naar klanten als collega's;
  • Je woont bovendien in de omgeving van Schiedam, Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse en Dordrecht. 

Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 3.800. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.
WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. 
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. 

Ga de uitdaging aan!:

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Schiedam, dus als jij in ZH, Lee…