Operationeel Manager – Fource – Schiedam

JobID = 7f0.21

Ligt jouw focus op het optimaal laten presteren en het verbeteren en optimaliseren van de logistieke operatie? Sta jij tussen de mensen en ben je ervan overtuigd dat je door samen te werken meer bereikt? Solliciteer dan naar de functie van Operationeel Manager bij Fource Logistics.

 

Wat ga je doen?

Fource Logistics verzorgt de distributie, logistiek en warehousing voor alle bedrijfsonderdelen binnen Fource. Van opslag tot voorraadbeheer en van orderpicking tot distributie van auto-onderdelen en gereedschappen. De komende jaren brengen we onze vier Nederlandse Distributie Centra onder in één Centraal Distributie Centrum (CDC) in Berkel en Rodenrijs. Als Operationeel Manager speel je een belangrijke rol in de overgang naar dit nieuwe CDC.

 

Als Operationeel Manager ligt je focus op het optimaal laten presteren en het verbeteren en optimaliseren van de logistieke operatie. Je doet dit samen met jouw collega-managers, supervisors en de logistieke operatie. Je staat tussen de mensen en realiseert je dat je door samen te werken meer bereikt.

 

Bij voorkomende operationele vraagstukken in de verschillende (deel)processen ben jij het escalatiepunt. Je bent door jouw bekwaamheid en kennis van de processen in staat de knelpunten te doorgronden en hierop efficiënt en effectief te reageren. Je pakt snel informatie op, anticipeert op vragen en stelt alles in werking om zaken geregeld te krijgen.

 

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:

 

Wie is onze ideale Operationeel Manager?

Om te komen tot het beste resultaat realiseer jij optimalisaties en verbeteringen. Je weet wie waarvoor het beste ingezet kan worden, kunt mensen in hun kracht zetten, bent duidelijk in verwachtingen, bewaakt de voortgang en maakt resultaten bespreekbaar. Je hebt een kritische blik, komt snel tot de kern en bent realistisch en pragmatisch.

Je weet berichtgevingen vanuit het management van Fource Logistics en Fource op een juiste manier over te dragen aan de Supervisors en logistieke operatie. Bovendien weet jij hoe je draagvlak en acceptatie kunt creëren voor beslissingen en plannen. Andersom weet je ook voorstellen vanuit de logistieke operatie op een zodanige wijze te presenteren richting het management dat medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen.

Daarnaast heb jij:

 

Wat mag je van ons verwachten?

Fource Logistics is onderdeel van Fource, de marktleider in de after-market in de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux en onderdeel van LKQ, de grootste distributeur in Europa. En onze ambitie gaat verder! Daarom vind je bij ons:

 

Meer informatie & solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan jouw cv en motivatie via de button ‘Solliciteer’. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Loek Beekman, Manager Logistics Netherlands, via 06-47174658.

Lees meer…