Service Monteur Turbomachinery – MAN Energy Solutions Nederland – Schiedam

MAN Energy Solutions is werelds grootste en toonaangevende leverancier van grote dieselmotoren voor de scheepvaart en energiecentrales. Wij ontwikkelen en produceren twee- en vierslag motoren, hulpmotoren, turbochargers en voortstuwingssystemen welke worden gebouwd bij zowel de MAN Group zelf als bij zijn licentie-houders. De wereldwijde After Sales Service organisatie, MAN PrimeServ, vormt een netwerk van bedrijven met eigen service centra. MAN Energy Solutions is gevestigd in België en Nederland, waar wij zijn gehuisvest in Antwerpen en Schiedam. Momenteel zijn wij voor onze afdeling Turbomachinery op zoek naar een:

                     Service Monteur Turbomachinery

Wat houdt dit in?

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van mechanische revisies, reparaties en het uitvoeren van serviceoplossingen in overeenstemming met klantspecificaties en contractuele afspraken;  
  • Dit omvat het plannen, ontwerpen van gereedschappen, motoren, machines,en turbocompressoren. Werken aan apparatuur zoals Axiale stromingscompressoren, radiaal gespleten behuizing Compressoren, radiale cilindercompressoren, versnelling Compressoren, schroefcompressoren, stoomturbines, warm Gasexpanders, meertraps in-line centrifugaal compressoren, Een- en meertraps tandwielcompressoren.

De werkzaamheden: 

  • De Service Monteur verleent technische service en biedt technisch advies en ondersteuning aan klanten; 
  • Je onderhoudt contact met de vertegenwoordiger van de klant; 
  • Je maakt detailleerde rapporten van site-activiteiten, bevindingen en aanbevelingen op basis van gebruik, onderhoud en algemene slijtage van het product; 
  • Trouble shooting voor alle Turbomachinery machines; 
  • Uitlijning van roterende apparatuur; 
  • Werkzaamheden in de Turbomachinery werkplaats in Schiedam.
     

Klik hier om te solliciteren