Software Engineer PLC – Synsel Techniek – Schiedam

JobID = 17q0.29

Bedrijfsomschrijving:

Locatie: regio Schiedam

Voor deze toonaangevende machinebouwer zijn we op zoek naar een Software Engineer in de regio Schiedam. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogwaardige machines over de hele wereld. Met hun expertise in de voedingsmiddelenindustrie weten ze naadloos in te spelen op de behoefte van hun klanten. Binnen dit jonge vooruitstrevende bedrijf heerst een open cultuur en er wordt veel geïnvesteerd in de medewerkers. Je vindt hun producten terug bij hun wereldwijde klanten waar ze niet alleen machines maar ook complete productielijnen ontwerpen en in bedrijf nemen. Onze opdrachtgever heeft een bewezen staat van dienst als je kijkt naar de kwaliteit van hun producten, handling systemen, strategie en hoe er wordt geëngineerd.

Als Software Engineer binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk om vanuit een probleem van de klant een engineeringsoplossing te bedenken die naadloos aansluit bij hun behoeften. Je werkt op de vestiging in de regio Schiedam maar het kan incidenteel voorkomen dat je naar het buitenland gaat voor inbedrijfstellingen.

Spreekt deze bedrijfsomschrijving je aan? Wellicht is dit dan de baan voor jou!

Functie-inhoud:

Functie-eisen:

Wij bieden:

           
Heb jij interesse in de vacature van Software Engineer PLC? Twijfel dan niet en solliciteer!

Vaardigheden

Lees meer…