Technisch Medewerker – Fource – Schiedam

JobID = 2b0.21

Wil jij als monteur meer met je auto technische kennis en onze klanten adviseren over welke auto-onderdelen zij nodig hebben? Dan spreken we je graag over de functie van Technisch Medewerker bij Fource in Schiedam!

 

Wat ga je doen?

Als Technisch Medewerker bij Fource ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant over product technische vragen en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Met een ultiem klantgerichte instelling en inhoudelijke auto technische kennis beantwoord je de vragen van de klant over ons assortiment, het monteren van onze producten, storingen en garanties. Jij weet de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedient onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld. Ga jij een stapje verder voor de klant?

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:

 

Wie is onze ideale Technisch Medeweker?  

Voor deze functie van Technisch Medewerker zijn we op zoek naar een klantgerichte en communicatief vaardige collega. Weet jij met je auto technische kennis hoe onderdelen op een juiste manier vervangen dienen te worden en kan jij een diagnose stellen van mechanische- of elektronische- systemen van een auto? En weet jij dit op een juiste manier te vertalen naar de klant? Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!

 

Wat mag je van ons verwachten?

De afdeling Technische Binnendienst is onderdeel van Fource, onze werkmaatschappij voor Sales binnen de Fource B.V.. Fource is marktleider in de after-market in de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux en onderdeel van LKQ, de grootste distributeur in Europa. We zijn dan ook niet voor niks uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2018! En onze ambitie gaat verder!

Bij ons vind je:


Meer informatie & solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan je cv en motivatie via de button ‘Solliciteer’. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ramon de Pauw (Manager Commerciële Binnendienst) via telefoonnummer 010-4469650.

Lees meer…