Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) – Careflex Zorg Groep – Schiedam

JobID = 22w0.07

Functieomschrijving

Het leukste zorgbedrijf van Nederland is op zoek naareen:


Begeleider ComplexeZorg (laag niveau)

Dewereld elke dag een beetje beter maken is onze ambitie. Wat is dievan jou?

Heb jij een passie voor mensen dieintensieve zorg nodig hebben en moeilijk verstaanbaar gedrag latenzien? Kom dan bij Careflex werken als Begeleider in de ComplexeZorg.

Wij zijn een gespecialiseerdezorgonderneming actief in de Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg enPsychiatrie. Voor deze vacature ligt de nadruk op deGehandicaptenzorg (zowel LVB, MVB als EVB). Bij het werken metcomplexe doelgroepen is ook het verrichten van zorg onderdeel vanje dagelijks werk. Als Begeleider Complexe Zorg van Careflex pak jecomplexe zorgvragen aan binnen de Gehandicaptenzorg. In jouw rolondersteun je de bewoners in hun dagelijkse leven, breng je hierinstructuur aan en ben jij er om complexe en onverwachte situaties opte lossen.

Dit benjij
Een gedreven zorgprofessional die,zowel alleen als in teamverband, goed weet om te gaan metdubbeldiagnostiek en zeer uiteenlopende complexe situaties. Jijhebt een sterke persoonlijkheid, maar kent ook goed jouw eigengrenzen. Je bezit een flinke dosis creativiteit endoorzettingsvermogen. Gastvrijheid staat bij jou hoog in hetvaandel. Je bent in staat tot (zelf-)reflectie en hebt een frisse,positieve kijk op hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor decliënt en je collega’s.

Dit bezit jij

Dit bieden wijjou
Zinvol werk en unieke ervaringen ineen geweldig team van zorgprofessionals. Een duidelijkgroeiperspectief en de mogelijkheid om ook in andere branches(Jeugdzorg, Ouderenzorg en Psychiatrie) te werken. Direct in dienstbij Careflex en je profiteert van onze aantrekkelijke flexibelearbeidsvoorwaarden. Zo bepaal je zelf wanneer je werkt en hoeveel.Je blijft dus baas over je eigen agenda. Careflex zorgt ervoor datje een eigen coach hebt. Ook hebben we een uitgebreidopleidingsprogramma. Tenslotte krijg je natuurlijk leukecollega’s, een eigen app voor contact met collega’sen administratieve zaken en organiseren we allerlei leukeevenementen.

Dit zijn wij,Careflex Zorg Groep
Wij zijn eengespecialiseerde zorgonderneming actief in de Gehandicaptenzorg,Jeugdzorg en Psychiatrie. Wij streven ernaar om leven en werken inde Complexe Zorg te verbeteren. Wij willen de wereld elke dag eenbeetje beter te maken. Iedere situatie is anders, maar wat deachtergronden, diagnoses en karakters van cliënten ook zijn, hetgaat altijd om mensen met een uitdaging. En die willen we graaghelpen. Hoe complex een zorgvraag ook is, er is altijd eenoplossing!

Ga jij de uitdagingaan?
Klik hieronder om direct tereageren. We bellen je dan snel terug om een afspraak te maken vooréén van onze sollicitatiebijeenkomsten. Zo ervaar je op deze daghoe enthousiast de Careflex zorgprofessionals zijn. Nu het weer kannodigen we je graag uit op ons kantoor in Breda, uiteraard opgepaste afstand én met de nodige maatregelen.Wil je liever eerstmeer informatie of heb je nog vragen? Bel dan naar 088 – 5138400.Graag tot binnenkort!

18203372

Lees meer…