Commercieel Medewerker Autoparts – Start People – Schiedam

Over de functie

Als Commercieel Medewerker Autoparts, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant over product technische vragen m.b.t. gereedschappen en werkplaatsuitrusting en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Met een ultiem klantgerichte instelling beantwoord je de vragen van de klant over het assortiment. Jij weet de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedient onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld. Met het oog op optimale dienstverlening, schroom je niet om een stapje verder te gaan voor de klant.

Naast de eerstelijns dienstverlening die je biedt richting de klant, heb je een nauwe samenwerking met Product Management om de juiste informatie te halen en onze documentatie te verbeteren. Aangezien de branche zich in een hoog tempo ontwikkelt is de organisatie, continue op zoek naar verbetering. Of je nu kansen voor verbetering ziet in het proces of in het assortiment, je krijgt de ruimte om proactief de dienstverlening te verbeteren.

Tijdens een gemiddelde werkweek hou jij je o.a. bezig met het:

 • adviseren van klanten over de producten en dienstverlening;
 • verwerken en controleren van orders;
 • afwikkelen van garantie-/reparatie aanvragen;
 • aanmaken van documentatie suggesties
 • Functie-eisen

  Weet jij hoe je een optimale service biedt aan klanten en heb jij een flinke lading kennis van auto technisch gereedschap? Vind jij het tevens leuk om klanten te adviseren over auto-onderdelen en toebehoren? Dan spreken we je graag over de functie van Commercieel Medewerker Autoparts.

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een klantgerichte en communicatief vaardige professional in Schiedam of omstreken. Weet jij met je kennis over gereedschap de garagist te helpen? Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!

 • Relevante ervaring met klantcontact;
 • Aantoonbare affiniteit met autotechniek en/of gereedschappen;
 • Goede beheersing van Excel.
 • Over het bedrijf

  De opdrachtgever mag zich met trots, de grootste distributeur noemen van Europa. Een toonaangevende organisatie en tevens marktleider in de after-market van de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux.

  Wat we bieden

 • Een fulltime werkweek (40 uur);
 • Een uitdagende functie met een salaris naar ervaring en kunde tussen de €2100 en €3100;
 • grote diversiteit aan werkzaamheden. Het ene moment ben je met Product Management bezig om vragen over het assortiment te beantwoorden en het andere moment ben je met logistiek in de weer om nog dezelfde dag een product richting de klant te krijgen;
 • leuke collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan;
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen in jouw vakgebied.
 • Klik hier om te sollciteren