Franstalig Klantcontact medewerker – Tempo-Team – Schiedam

JobID = 5e0.12

Als Franstalig klantcontact medewerker bij de Rijksoverheid voer je gesprekken met mensen over de hele wereld. Je gaat aan de slag in een internationale werkomgeving. Klinkt dit als Franse chanson in jouw oren? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou

Wie ben jij

Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Frans? Oui? Lisez ci-dessous ce que vous devez être capable de faire en tant qu’employé du centre de contact consulair.

Wat ga je doen

Als Franstalig klantcontact medewerker beantwoord je onder andere vragen over consulaire diensten zoals legalisatie, paspoort en visum aanvragen. Je staat mensen die een vraag hebben in het Nederlands, Engels en Frans te woord. Dit doe je zowel telefonisch, per e-mail, en ook via WhatsApp. Bij het contactcenter 24/7 spreken ze met Nederlanders in het buitenland en buitenlanders die naar Nederland willen reizen.

Hoe ziet je dag eruit? Je dag begint om 6.45 uur thuis vanaf je werkplek. De eerste telefoontjes die binnenkomen gaan over een een groep Nederlanders die zich afvragen of zij op vakantie kunnen naar Frankrijk. Jij hebt het intern nieuwsbericht van gister op de voet gevolgd dus weet jij wat jou te wachten staat. Vervolgens krijg je vragen over reisadviezen in verband met COVID-19 en de veiligheidsrisico’s in omliggende landen. Inmiddels ontwaken ook mensen uit Canada met verschillende vragen over reisdocumenten. Om 15:15 uur zit je dienst er op en nemen je collega’s het over.

Waar ga je werken

Je werkt vanuit huis in combinatie met werken op locatie in Den Haag. Momenteel werk je de “doordeweekse” dagdiensten vanuit huis en de “weekend”-, avond- en nachtdiensten werk je op locatie. Je gaat werken op 24/7 contact center binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken (BUZA). Deze afdeling is het hele jaar door, op elk tijdstip van de dag open. Op de afdeling worden digitale borrels georganiseerd zodat jij vanaf je eigen bank met je collega’s proost.

Spreek je alle drie de talen en heb je klantcontact ervaring? Solliciteer dan direct met jouw cv en een uitgebreide motivatiebrief. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Zowel voor maart als april zijn er plekken beschikbaar.

Let op: Om in aanmerking te komen voor de vacature moet je een taaltest en assessment maken waarbij de uitslag doorslaggevend is voor het sollicitatieproces.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…