Manager Operations Bezorgpartners – Coolblue – Schiedam Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) – Joof Media – Schiedam Top…

JobID = 21u0.07

JobID = 19s0.07

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Verzorgende 3 IG in Schiedam en regioRotterdam-Rijnmond. Je kunt onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Somatiek.Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elkewerkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als bestevriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom …

Lees meer…

JobID = 18r0.07

A leading oil and gas EPC client currently require a Topsides Project Engineer for FPSO projects to be based in Schiedam, Netherlands for a 12 month renewable contract.The Topside Project Engineer will be responsible for the technical supervision of a subcontracted FPSO topsides module interfacing with internal engineering disciplines and Supply Chain, and externally with the EPC subcontractor; Be the focal point for interface between EPC module contractor and Company engineering; Coordinate review of documents; Involve and manage all internal stakeholders to ensure that EPC module contract is respected; and other typical package engineer responsibilities.It is essential you have a BSc. or MSc. within any relevant Engineering discipline (e.g. Process, Mechanical, Piping, E&I, Structural). You have at least 10 years of Engineering experience, as well as international experience in multi-disciplinary projects.You will have the following skills and experiences:• Experience with FPSO• Experience with EPC subcontracting• Construction/site experience• Team Management experience• Broad knowledge of different offshore systems• Willingness to travel• Excellent communication skills in English, both written and verbally.Due to the location of the assignment, you must be eligible to work in the Netherlands.With over 90 years’ combined experience, NES Fircroft (NES) is proud to be the world’s leading engineering staffing provider spanning the Oil & Gas, Power & Renewables, Infrastructure, Life Sciences, Mining, Automotive and Chemicals sectors worldwide.With more than 100 offices in 45 countries, we are able to provide our clients with the engineering and technical expertise they need, wherever and whenever it is needed. We offer contractors far more than a traditional recruitment service, supporting with everything from securing visas and work permits, to providing market-leading benefits packages and accommodation, ensuring they are safely and compliantly able to support our clients.

Lees meer…

JobID = 18r0.07

Lees meer…

JobID = 13m0.03

Ben jij als Commercial Data Analyst ‘equipped for impact’?

Ben jij als Quality Manager ‘equipped for impact’?

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij het in je om impact te maken? Wij zijn op zoek naar een Quality Manager met een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur werktuigbouwkunde, werkervaring bij een fabrikant van offshore equipment of bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de QC/QA op een groot constructieproject? Weet je een goede link te leggen tussen theorie en praktische kennis, en heb je enige ervaring met de Chinese cultuur? Heb je minimaal 10 jaar werkervaring binnen Quality Control, waarvan 5 jaar ervaring als leidinggevende? Wanneer je je herkent in deze omschrijving, lees dan verder!

Eerst willen we onszelf even kort voorstellen.

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste constructio…