QC/QA Manager Fulltime ProfessionalsChina – Huisman – Schiedam

JobID = 13m0.03

Ben jij als Commercial Data Analyst ‘equipped for impact’?

Ben jij als Quality Manager ‘equipped for impact’?

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd opererend team van innovators? En heb jij het in je om impact te maken? Wij zijn op zoek naar een Quality Manager met een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur werktuigbouwkunde, werkervaring bij een fabrikant van offshore equipment of bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de QC/QA op een groot constructieproject? Weet je een goede link te leggen tussen theorie en praktische kennis, en heb je enige ervaring met de Chinese cultuur? Heb je minimaal 10 jaar werkervaring binnen Quality Control, waarvan 5 jaar ervaring als leidinggevende? Wanneer je je herkent in deze omschrijving, lees dan verder!

Eerst willen we onszelf even kort voorstellen.

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia doen we over de hele wereld ons werk voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Voorbeelden? Wat denk je bijvoorbeeld van ons Q7000 Well Intervention System en onze geautomatiseerde drilling grips. Kom je ook voor Huisman werken? Zorg dan dat je klaar bent om impact te maken. Met andere woorden: verras ons, onze klanten en… jezelf!

“Wij houden ervan om iets te creëren wat nog niet bestaat. En als het wel bestaat, dan vinden we een manier om het beter te maken”

Robin van Boven, Principal Engineer

We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden.

Een uitdagende functie waarmee je je horizon kunt verbreden binnen een levendige en internationaal opererende organisatie, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je bent onderdeel van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Het complete ontwerp en de productie worden inhouse gedaan en we leveren turn-key producten aan onze klanten. Naast onze inspirerende werksfeer zijn ook persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden onderdeel van de deal. We bieden je een zeer aantrekkelijk expatpakket met verschillende toeslagen bovenop het standaard salaris. Huisman zal ook betalen voor je huisvesting, zorgverzekering (voor je gezin) en schoolgeld voor je kinderen.

Wat ga je doen als Quality Manager voor Huisman?

Je begeleidt alle kwaliteitsactiviteiten, binnen het project en onze organisatie, om ervoor te zorgen dat de projecteisen nageleefd worden volgens beleid en QMS. Jouw doel is om organisatie verder bewust te maken van onze (kwaliteits)waarden en je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de prestaties op QA/QC en klanttevredenheid.

Als Quality Manager ben je verder verantwoordelijk voor:

Benieuwd of jij ‘equipped for impact’ bent? Dan ben je:

Ten slotte nog enkele praktische zaken waar je ook over moet beschikken:

Nog steeds geïnteresseerd? Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer online voor de functie QA Manager door verder naar beneden te scrollen en daar te solliciteren.

We zijn benieuwd welke impact jij gaat maken!

Wil je meer informatie of zoek je iets dat beter bij je past?

Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie over de functie of bekijk onze andere carrièremogelijkheden op deze website www.werkenbijhuisman.nl of blijf op de hoogte via onze job alert.

Lees meer…