Tender & Concepts Engineer Fulltime ProfessionalsNederland – Huisman – Schiedam

JobID = 1a0.03

Ben jij een Tender & Concepts Engineer en ben je ’equipped for impact’?

Wil jij onderdeel zijn van een team van innovators dat wereldwijd actief is? En beschik jij over wat nodig is om impact te maken? We zoeken een Tender & Concepts Engineer met een bachelor Mechanical Engineering of Aerospace Engineering, het vermogen om zich snel aan te passen aan nieuwe eisen en die in staat is om prioriteiten te stellen. Ervaring met 2D- en 3D-tekensoftware is een pre, geen must. Interesse? Lees dan verder. Misschien heb je wel de baan gevonden die je zoekt.

Eerst willen we onszelf even kort voorstellen.

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia werken we over de hele wereld voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken. We ontwerpen en produceren in-house en leveren onze turn-key producten aan klanten over de hele wereld. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Voorbeelden? Wat denk je bijvoorbeeld van ons concept voor een grid stabilisation-systeem op basis van zwaartekracht. Kom je ook voor Huisman werken? Zorg dan dat je klaar bent om impact te maken. Met andere woorden: verras ons, onze klanten en… jezelf!

’We maken impact door het aangaan van iedere uitdaging en bedenken van innovatieve oplossingen.’

Arnold van der Linde, Tender & Concepts Engineer

We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden.

Als Tender and Concepts Engineer ben je onderdeel van een dynamisch en professioneel team waarin innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Je wordt in staat gesteld innovatieve technologieën te ontwikkelen en bij te dragen aan bijvoorbeeld interessante projecten op het gebied van duurzaamheid. Bij Tenders & Concepts hebben we een open en transparante cultuur waar je aan de slag gaat met je technische kennis en nauw samenwerkt met verschillende andere afdelingen binnen Huisman. Het multidisciplinaire aspect, het werken in een team en op termijn de interactie met klanten bieden een ideale kans voor je carrière.

Typische loopbanen voor de Tender & Concepts Engineer zijn de ontwikkeling naar bijvoorbeeld Technical Project Manager, Project Manager of Sales Manager.

Naast onze inspirerende werksfeer bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden zijn ook onderdeel van de deal. En laten we niet de uitstekende andere voordelen van het bedrijf vergeten, zoals regelmatige borrels in onze eigen bar.

Wat ga je doen als je aan de slag gaat als Tender & Concepts Engineer bij Huisman?

Onze innovaties beginnen bij jou. Als Tender & Concepts Engineer ben je verantwoordelijk voor de Control Systems en Human Machine interfacing van onze apparatuur voor tenders of productontwikkeling.
Je wordt onderdeel van een team waar innovatie, creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit centraal staan om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

De projecten waar je voor gaat werken worden gekenmerkt door een multidisciplinaire aanpak binnen een relatief korte tijd, wat zorgt voor een dynamische ontwerpomgeving. Onze nieuw ontwikkelde technologieën worden geverifieerd middels modellen, schaaltesten in samenwerking met ons Research and Development-team.

Jouw werk richt zich niet alleen op de technische aspecten, maar gaat over de hele breedte van het project als geheel, waaronder projectplanning, installatie, en testprogrammering.

Samen met je collega’s ga je:

Benieuwd of jij ‘equipped for impact’ bent? Dan ben jij:

Ten slotte nog enkele praktische zaken waar je ook over moet beschikken:

Nog steeds geïnteresseerd? Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer online voor de functie Tender & Concepts Engineer door verder naar beneden te scrollen en daar te solliciteren.

We zijn benieuwd welke impact jij gaat maken!

Wil je meer informatie of zoek je iets dat beter bij je past?

Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie over de functie of bekijk onze andere carrièremogelijkheden op deze website www.werkenbijhuisman.nl of blijf op de hoogte via onze job alert.

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter