Vrachtwagenchauffeur C – IQ Select – Schiedam

JobID = 52e0.12

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een groot en professioneel transportbedrijf uit de top 50 logistieke bedrijven van Nederland. Dit bedrijf vervoert verschillende transporten in ons land en biedt veel mogelijkheden voor verschillend werk.

Wat ga jij doen?

We zijn wij per direct op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C voor een vaste baan. Het betreft distributiewerk: je gaat horecagelegenheden bevoorraden met de vrachtwagen. Voor dit werken zoeken we kandidaten met een flexibele instelling. Je werkt de dagdiensten en om de week op zaterdag. Hiervoor krijg je 150 procent uitbetaald. Vroege starttijden mogen voor jou geen probleem zijn. 

Ben jij de topper die wij zoeken?

Heb jij ervaring en ben je op zoek naar een goede en leuke opdrachtgever? Meld je dan snel aan of stel je vragen via [email protected] of 0180-745747.

Lees meer…