Vrachtwagenchauffeur horeca distributie – Olympia – Schiedam

JobID = 54g0.08

Wil jij graag in contact staan met een klant en vind je het heerlijk om onderweg te zijn?
Als vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever werk je regionaal. Jij zorgt ervoor dat het eten en drinken tot in de keukens van chefs in de horeca terecht komt. Bij deze werkzaamheden kom je op allerlei verschillende plekken, van knusse restaurants tot de kantine van een sportclub. Jij zorgt voor een glimlach bij onze klanten door de producten die zij online hebben besteld te bezorgen.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start de dag bij het distributiecentrum in Schiedam. Hier laad je bestellingen in de vrachtwagen.
Klopt alles? Dan ben je klaar om te vertrekken naar de eerste klant op jouw route. Deze klant kent je goed, omdat jij het vaste gezicht van onze opdrachtgever in de regio bent. Hij is dan ook blij om je weer te zien. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden en om te kijken of er andere zaken zijn waarmee je kunt helpen. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum.

Lees meer…