2e lijns Helpdesk Medewerker – Careermaker – Schiedam

2e lijns Helpdesk Medewerker, Backoffice Medewerker, Special Care Team geef het één titel. Het belangrijkste is dat jij weet dat jij de back-up bent, het grove geschut. Jij wordt ingezet als de problemen van klanten en collega’s niet meteen opgelost kunnen worden. Jij bent een expert op het gebied van; het uitlezen van een modem, alle facetten omtrent het woord Glasvezel, instellen en op zoeken van tv zenders, eigenlijk alles wat het woord Telecom inhoudt. Deze kennis bezit jij en voer je in je taken ook uit. Daarnaast is één van jouw taken ook het zijn van Floorwalker op de 1e lijns afdeling. Jij kan en gaat deze kennis dus ook overbrengen op anderen, op een coachende en goed onderbouwde manier.

Met alle hulpmiddelen tot je beschikking ga je analyserend en probleemoplossend aan het werk. Hoppa! Probleem opgelost, dat voelt goed. Je klant? Tevreden en erg blij met jouw service. Je teamleider? Die geeft je een compliment, zo zorg jij er uiteindelijk zelf voor dat jouw maandelijkse 1 op 1 momenten met je teamleider erg positief zullen zijn! Oh ja, en die collega die deze vraag heeft doorgestuurd naar jouw afdeling? Die heb jij op de hoogte gebracht en hij of zij heeft ook weer wat geleerd!

Wat breng je mee

  • MBO ICT niveau 3-4 werk en denkniveau;
  • Ervaring in de Telecom sector op het gebied van de bovenstaande werkzaamheden;
  • Je bent op zoek naar een job voor 24 tot 40 uur in de week;
  • DELTA Fiber hanteert flexibele werktijden tussen 09:00u en 21:00u;
  • Je kunt 2 avonden doordeweeks werken en ben incidenteel één weekend dag beschikbaar (zaterdag);
  • Communicatief sterk en een gezonde dosis klantbegrip en geduld.

Wat krijg je er voor terug

Als 2e Lijns Helpdesk Medewerker begin je met een goed startsalaris van € 11,05 bruto per uur. Wanneer je laat zien wat je in huis hebt, kan je hierin ook mooie stappen omhoog maken. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van km of volledige OV vergoeding. Daarbij biedt DELTA Fiber Nederland jou een uitdagende functie met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Binnen DELTA Fiber gaat talent niet verloren. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te kunnen groeien naar andere afdelingen binnen de organisatie en deze doorgroeimogelijkheden gaan vaak gepaard met mogelijkheden tot een vaste aanstelling binnen DELTA Fiber.

Waar kom je te werken

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin jij jouw technische kennis en communicatie skills kan inzetten om jouw klanten te helpen en jouw collega’s beter te maken? Waarbij je zowel doordeweeks, als avonden en weekenden kan werken? Solliciteer dan nu op de functie van 2e lijns Helpdesk Medewerker

Als 2e lijns Helpdesk Medewerker kom je terecht in een informeel en gezellig team van zo’n 30 gezellige, energieke en vooral enthousiaste collega’s. In deze functie krijg je een enorm scala aan taken en onderwerpen waar jij je mee gaat bezig houden, aan jou dus de taak om deze taken allemaal te masteren. Waarom? Omdat je collega’s en klanten jou nodig hebben. Jij bent namelijk hét aanspreekpunt wanneer de monteurs of 1e lijns medewerkers het probleem niet meteen opgelost krijgen. Of wanneer het probleem bij een klant té gecompliceerd is voor de 1e lijns medewerkers en zij een ticket moeten aanmaken voor verder onderzoek naar de oplossing. Uitdagingen genoeg dus!

Je gaat aan de slag bij DELTA Fiber, het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Ze zijn gevestigd in Schiedam, vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je kan jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komen in je loopbaan.

Meer weten?

Eerst willen we jouw natuurlijk beter leren kennen, dus solliciteer op de vacature en dan geven wij jou een bel! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van’t Sant bereikbaar op het nummer 06 82 81 72 04 of [email protected] Ook zijn wij bereikbaar op ons algemene nummer; 010-444-56-40.

Klik hier om te solliciteren