C(E) Chauffeur distributie – Werk Talent – Schiedam

Over de functie Als C-Chauffeur of CE-Chauffeur (horeca)- en winkeldistributie begint jouw dag op het depot van onze opdrachtgever, waar de te bezorgen bestellingen ingeladen worden in jouw vrachtwagen. Deze bestellingen bestaan uit zowel food en non food (gekoeld en niet gekoeld). Wanneer de vrachtwagen gereed is en jouw (vaste) Bijrijder klaarstaat, vertrek je om je vaste route te gaan rijden. Het is jouw taak als Chauffeur om de food en non food producten op de juiste temperatuur te vervoeren in een schone trailer, zonder dat het product beschadigd of vies wordt tijdens het transport. Op bestemming zorg jij dat je met jouw bijrijder voorzichtig de bestellingen uit de vrachtwagen gaat laden. Eenmaal uitgeladen breng je de bestelling naar binnen middels een rolcontainer. Wanneer de bestellingen zijn afgeleverd bij de klant zorg je samen met je bijrijder ervoor dat de lege fusten en kratjes, die je retour krijgt, op je rolcontainer klaarstaan om weer in de vrachtwagen geladen te worden.Een Vrachtwagenchauffeur heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar ze echt geloven in ‘samen op weg’. Mocht je nu alleen je C-rijbewijs hebben of startend C-Chauffeur zijn? Dat is helemaal geen probleem. Wanneer jij jezelf hebt bewezen, kunnen wij in jou investeren. Dan is er namelijk een mogelijkheid om je E-rijbewijs te behalen.Onze opdrachtgever voorziet jou van een prachtige vrachtwagen en modern materieel. Opleidingen zijn te volgen bij hun eigen instructeurs en chauffeurscoaches.
Wat wij bieden Bruto maandsalaris tussen de €2000,00 en €2300,00 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (exclusief €0,63 netto TLN toeslag per uur).Een tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans op overname met een vast contract bij de opdrachtgever;Een flexibele functie op oproepbasis: bepaal je eigen werkdagen;Mogelijkheid om 40 uur per week werkzaam te zijn;Salaris en toeslagen conform de Beroepsgoederenvervoer CAO (TLN). Salarisschaal C;Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden bij de opdrachtgever;Kans op een vaste Bijrijder naar keuze.Standplaats: Bergschenhoek, werklocaties: Rotterdam/Zoetermeer/Delft/Vlaardingen/Capelle aan den Ijssel/Berkel en Rodenrijs/Schiedam.
Wat wij vragen In het bezit van je C rijbewijs of CE rijbewijs met code 95;In het bezit van een geldige digitale chauffeurspas;Je hebt een representatieve verschijning;Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;Je bent in staat om fysiek zwaar werk uit te voeren;Je bent in het bezit van eigen vervoer om naar de opdrachtgever te komen (woonachtig in een straal van 15 KM max) van Bergschenhoek;Je bent 24 tot 50 uur in de week beschikbaar;Je bent bereid om eens in de 2 tot 4 weken op zaterdag/zondag te werken (dit wordt uiteraard gecompenseerd met een andere werkdag).Je bent binnenkort beschikbaar om te werken. Wanneer de horeca en winkels weer geopend zullen zijn, zullen wij direct mensen nodig hebben. Om ons hierop voor te bereiden, zetten wij de werving voor deze vacature al in gang. Houd hier rekening mee.
Over het bedrijf In de afgelopen 80 jaar is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een landelijk logistiek dienstverlener in de top 20 van Nederland, met meer dan actieve 625 voertuigen. Een echt familiebedrijf met momenteel de derde generatie aan het roer. Van transport tot warehousing, noem het maar op. Onze opdrachtgever is een pionier in de logistieke branche.

Klik hier om te solliciteren