Chauffeur C (code 95) – Luba – Schiedam

Over de functie

Je start de dag vanuit het distributiecentrum om je bestellingen van die dag in te laden. Vooraf controleer je of de klaargezette bestellingen de juiste kwaliteit en hoeveelheid hebben. Wanneer alles in orde is vertrek je richting de eerste klant op je route 

De klant kent je goed, omdat jij het visitekaartje bent. Bij aankomst neem je de tijd om de bestelling uit te laden. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar je volgende adres. Wat deze functie zo leuk maakt is dat je veel klantcontact hebt, en dat vindt je prettig. Aan het eind van de dag lever je je vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum. Vervolgens lever je de rapportages van die dag in bij je teamleider.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Schiedam. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Vaardigheden

Functie eisen

 • Rijbewijs C met code 95
 • Groot gevoel van verantwoordelijkheid en een betrouwbare instelling
 • Je bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk, en bereid om op zaterdag te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Indien noodzakelijk uitvoeren van kleine reparaties aan de vrachtwagen 
Ervaring

0 tot 1 jaar

Over de werkgever

Wat wij bieden

Wat wij bieden

 • Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is
 • Werken met de beste vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zodat jij je werk goed kan doen
 • Een professionele werkomgeving met ervaren vrachtwagenchauffeurs en met genoeg ruimte en kennis om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een team met fijne collega’s
 • Een goede werk- privébalans zodat je op tijd thuis bent
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een bruto maandsalaris tussen de €2.000 en €2.500

Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Klik hier om te solliciteren