Corporate Recruiter Sociaal Domein – Gom – Schiedam

Functieomschrijving

Bijdragen aan een inspirerende leefomgeving voor anderen. Als recruiter bij Incluzio verbindt jij niet zomaar mens en organisatie. Jij zet je in voor dé zorg & welzijnstak binnen de Facilicom Groep. Dat niet alleen, sinds de start in 2014 is Incluzio hard groeiende en jij kan daarin meegroeien!
 
Als recruiter kom je te werken binnen deze innovatieve organisatie en ben je de schakel tussen de organisatie en de arbeidsmarkt. Of je nu een social worker, gedragsdeskundige of gezinshuisouder zoekt: jij weet hoe en waar je deze specialisten kunt vinden. Sterker nog, jij zorgt dat zij jou vinden, om dat je weet hoe je labels van Incluzio in de arbeidsmarkt moet presenteren als interessant werkgever! Daar stopt het natuurlijk niet: met jouw kennis van de arbeidsmarkt stel je een wervingsplan op, benaderd wanneer nodig zelf kandidaten via de verschillende kanalen en maakt de voorselectie voor de hiring manager. Doordat jij en de hiring manager op één lijn zitten, weet jij precies waar de behoefte van de operatie ligt. Proactief handelen is jouw key tot succes en hierbij heb je gevoel bij de organisatie, je collega’s én bij de kandidaten.
 
Als recruiter bij Incluzio werk je landelijk voor verschillende bedrijfsonderdelen van Incluzio in verschillende regio’s. Daardoor zal je regelmatig op locaties aan het werk zijn, maar hebben we ook een plekje voor je gereserveerd op het hoofdkantoor te Schiedam. Uiteraard is er de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 
Incluzio staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Om dat te bereiken, ondersteunen wij mensen die daarbij hulp nodig hebben, zodat zij zelf hun leven kunnen inrichten en leiden zoals zij het zelf willen. In de afgelopen 6 jaar hebben we grote stappen gezet in het realiseren van onze ambitie. Tienduizenden mensen in heel Nederland ervaren elke dag dat onze dienstverlening voor hen het verschil maakt. We staan bekend als vernieuwer in het sociale domein, zijn uiterst succesvol in offerte trajecten en we weten wat we beloven in de dagelijkse praktijk ook echt waar te maken. Incluzio bestaat uit een centrale organisatie met daaronder een verscheidenheid aan labels in het domein Zorg & Welzijn; verspreid door heel Nederland.
 

Wat je krijgt

Naast een fijne plek in een jong team met het hart op de juiste plek, krijg je meer moois:

 • Een marktconform salaris tot €4000,- (per maand obv 40 uur);
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime werkweek;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Een goede kilometervergoeding zodat je van locatie naar locatie kan.
 • Wie je bent

  Jij bent de stevige gesprekspartner met al enkele recruitment-jaren op de teller. Bovendien ben je een echte verbinder, een netwerker pur sang. Bovendien word je enthousiast van Incluzio als organisatie en het Sociale Domein als werkveld. Uiteraard beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter, voorkeur als corporate recruiter;
 • Kennis en ervaring in het sociaal domein, jij weet waar de hiring managers het over hebben en wat ze zoeken;
 • Een proactieve houding en een frisse blik op het gebied van werving & selectie;
 • Projectmatig, creatief, volhoudend en communicatief sterk;
 • Tenslotte weet je als corporate recruiter dat een goede relatie essentieel is voor een goede samenwerking. Dit betekent dat je reisbereid bent en het vanzelfsprekend vindt om regelmatig de verschillende locaties door het land te bezoeken. Klinken zowel de organisatie en de functie als jouw carrière match? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Derek van Bakel.

  Klik hier om te solliciteren